Bedrijfsuitje

Kompas
Ster

Een dagje zeilen met de Muider Compagnie is een perfecte combinatie van ontspanning, spanning, genieten, samenwerken en heerlijke eten en drinken.

Spetterend bedrijfsuitje op het water

Zeilervaring is niet nodig en voor alle deelnemers is een geschikte plaats aan boord van onze comfortabele schepen aanwezig. Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan van geslaagde programma’s voor een bedrijfsuitje. Zit daar niet bij wat u zoekt, neem dan contact op. Wij maken voor u met alle plezier een programma op maat.

Kijk ook eens bij de referenties om te zien hoe andere bedrijven hun bedrijfsuitje aan boord bij de Muider Compagnie hebben ervaren. Ook van uw bedrijfsuitje maken wij graag een onvergetelijke dag.

Vraag offerte aan

Of het nu gaat om een groep van 6 personen of om een groot evenement waarbij meerdere schepen en locaties betrokken zijn: u heeft 1 aanspreekpunt en dat is De Muider Compagnie. Wij maken uw dag gegarandeerd tot een succes!

Zeilen met een bestemming

Zeilen met bestemming

Het maken van een zeiltocht vanuit Muiden maakt een bezoek aan verschillende bijzondere bestemmingen mogelijk.

meer weten
Zeilen met catering

Zeilen met catering

Goed eten is belangrijk. Aan boord van onze schepen wordt gezorgd voor uitstekende catering. Genoeg, gezond en vooral erg lekker.

meer weten
Muiden all-inclusive

Muiden all-inclusive

De Muider Compagnie heeft “Rondje Historisch Muiden” samengesteld, zodat u in één dag kunt genieten van alles dat Muiden zo bijzonder maakt.

meer weten
Zeilen met catering

De Gouden Eeuw

In dit arrangement neemt onze opperkoopman Godfried Ribbens u mee terug naar de roemrijke dagen van de VOC in onze Gouden Eeuw.

meer weten
Coronaproof zeilen

Coronaproof zeilen

We mogen weer met u onder zeil! Aan boord van onze Rederijker kunnen we rekening houden met alle Corona maatregelen.

meer weten
Reddingsboei
Anker

De kombuis, een klasse apart

Ook op culinair gebied heeft de Muider Compagnie kwaliteit hoog in het vandaal. Een zeiltocht aan boord van de schepen van de Muider Compagnie is niet compleet zonder stevige lunch, uitgebreid borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet.

meer weten
Ster
Alexander

Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!

Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch!! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt!! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld !!
Verrekijker