Bedrijfsuitje zeilen

Zeilen als bedrijfsuitje met het personeel? Ervaar het bij Muider Compagnie. Beleef de combinatie van ontspanning, samenwerken, heerlijk eten, drinken en meer. Zeilen is de perfecte activiteit voor teambuilding met uw personeel.

Een spetterend bedrijfsuitje zeilen

Nog geen ervaring met zeilen gehad? Geen probleem. Bij De Muider Compagnie is er voor iedereen een plek aan boord. Liever een bedrijfsuitje zeilen op maat? Neem dan contact met ons op. Bekijk referenties van andere geslaagde bedrijfsuitjes bij De Muider Compagnie, ter inspiratie. Ook van uw bedrijfsuitje maken wij graag een onvergetelijke dag.

Vraag offerte aan

Ongeacht de grootte van de groep, Muider Compagnie maakt uw dagje zeilen gegarandeerd tot een succes!

Ster
Zeilen met een bestemming

Zeilen met bestemming

Het maken van een zeiltocht vanuit Muiden maakt een bezoek aan verschillende bijzondere bestemmingen mogelijk.

meer weten
Zeilen met catering

Zeilen met catering

Goed eten is belangrijk. Aan boord van onze schepen wordt gezorgd voor uitstekende catering. Genoeg, gezond en vooral erg lekker.

meer weten
Muiden all-inclusive

Muiden all-inclusive

De Muider Compagnie heeft “Rondje Historisch Muiden” samengesteld, zodat u in één dag kunt genieten van alles dat Muiden zo bijzonder maakt.

meer weten
Zeilen met catering

De Gouden Eeuw

In dit arrangement neemt onze opperkoopman Godfried Ribbens u mee terug naar de roemrijke dagen van de VOC in onze Gouden Eeuw.

meer weten
Coronaproof zeilen

Coronaproof zeilen

We mogen weer met u onder zeil! Aan boord van onze Rederijker kunnen we rekening houden met alle Corona maatregelen.

meer weten
Reddingsboei
Anker

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Catering opties
Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker