Dineren op een schip

Diner op een originele locatie

Uw gezelschap wordt door onze crew gastvrij ontvangen met een feestelijk drankje en hapje. De gezellige scheepsbar is natuurlijk geopend. In de sfeervol en comfortabel ingerichte ruimte benedendeks kunt van een heerlijk diner genieten. De inhoud van uw diner stelt onze chefkok graag in goed overleg met u samen.

Wilt u meer weten over mogelijkheden voor een bijzonder diner aan boord van de Egelantier of de Rederijker, neem dan gerust contact met ons op.

Onze comfortabele en sfeervol ingerichte schepen zijn perfecte locaties voor een besloten diner, ook in de wintermaanden. Heeft u met uw personeel, relaties, familie of vrienden iets te vieren, breng dan de avond door in een bijzondere ambiance aan boord van één van onze schepen.

Ster

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Reddingsboei
Alexander

Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!

Jennefer

Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.

Jurriaan van der Reijden

Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!

Verrekijker