Muiden all-inclusive

De Muider Compagnie heeft voor grotere groepen een programma gemaakt waarbij u kunt genieten van alles dat Muiden bijzonder maak. Zo brengt u een bezoek aan het Muiderslot en het forteiland Pampus. Ook hijst u samen de zeilen van één van onze prachtige tjalken en maakt een zeiltocht over het IJsselmeer. Van dinsdag t/m donderdag in de periode 1 mei t/m 30 september is dit programma geschikt voor groepen tot 120 personen.

Zeilen – Pampus – Muiderslot

Programma

10.45 uur U verzamelt bij zeiltjalk de Egelantier in de haven van Muiden, Herengracht t.o. 33. De groep wordt in 2 groepen verdeeld en de lunchpakketjes (niet inclusief) worden uitgedeeld

Groep A

11.15 uur Groep A maakt een zeiltocht naar Pampus

13.45 uur Aankomst op Pampus, bezoek aan het forteiland

15.00 uur Met de veerpont naar het Muiden. Wees op tijd op de steiger!!

15.20 uur Groep A loopt naar het Muiderslot, u meldt u bij de kassa en u gaat op eigen gelegenheid het slot bezichtigen, in de tuin is een valkenier.

16.30 uur U loopt terug naar het schip voor een drankje en een hapje.

17.30 uur Einde van een ontspannen en culturele dag

Groep B

11.15 uur Groep B loopt naar het Muiderslot, u meldt u bij de kassa en u gaat op eigen gelegenheid het slot bezichtigen, in de tuin is een valkenier.

12.15 uur U verlaat het slot en loopt terug naar de verzamelplaats, hier ligt tevens de veerboot naar Pampus

12.30 uur Met de veerboot naar Pampus. Wees op tijd op de steiger!

12.50 uur U bent op Pampus aangekomen voor een bezoek aan dit bijzondere onderdeel van de Stelling van Amsterdam

14.00 uur Groep B stapt aan boord van het schip.

16.30 uur Terug in de haven van Muiden. Tijd voor een drankje en een hapje.

17.30 uur Einde van een ontspannen en culturele dag

Openingstijden

Muiderslot van april tot en met oktober: Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 17.00 uur zaterdag, zondag en feestdagen: 12.00 tot 18.00 uur.

Pampus van 1 mei tot en met 30 september Dinsdag t/m zondag: 10.00 tot 17.00 uur. Veerpont naar Pampus: 10.30 tot 14.30 ieder uur. Veerpont naar Muiden: 11.00 tot 17.00 ieder uur.

Wilt u met uw collega’s een “Rondje Historisch Muiden” doen? Aarzel niet om contact op te nemen. Vertel ons uw wensen of vraag naar de mogelijkheden.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker