Muiden all-inclusive

Kompas
Ster

Speciaal voor wat grotere groepen heeft De Muider Compagnie een programma samengesteld waarbij u in één dag kunt genieten van alles dat Muiden zo bijzonder maakt. U brengt een bezoek aan het Muiderslot en aan het bijzondere forteiland Pampus. Maar ook hijst u samen de zeilen van één van onze prachtige tjalken en maakt een zeiltocht over het IJsselmeer. Dit programma, dat wij “Rondje Historisch Muiden” hebben gedoopt, is mogelijk voor gezelschappen tot 120 personen, van dinsdag t/m donderdag in de periode 1 mei tot en met 30 september.

Zeilen – Pampus – Muiderslot

Programma

10.45 uur U verzamelt bij zeiltjalk de Egelantier in de haven van Muiden, Herengracht t.o. 33. De groep wordt in 2 groepen verdeeld en de lunchpakketjes (niet inclusief) worden uitgedeeld.

Groep A

11.15 uur Groep A maakt een zeiltocht naar Pampus.

13.45 uur Aankomst op Pampus, bezoek aan het forteiland.

15.00 uur Met de veerpont naar het Muiden. Wees op tijd op de steiger!

15.20 uur Groep A loopt naar het Muiderslot, u meldt u bij de kassa en u gaat op eigen gelegenheid het slot bezichtigen, in de tuin is een valkenier.

16.30 uur U loopt terug naar het schip voor een drankje en een hapje.

17.30 uur Einde van een ontspannen en culturele dag.

Groep B

11.15 uur Groep B loopt naar het Muiderslot, u meldt u bij de kassa en u gaat op eigen gelegenheid het slot bezichtigen, in de tuin is een valkenier.

12.15 uur U verlaat het slot en loopt terug naar de verzamelplaats, hier ligt tevens de veerboot naar Pampus.

12.30 uur Met de veerboot naar Pampus. Wees op tijd op de steiger!

12.50 uur U bent op Pampus aangekomen voor een bezoek aan dit bijzondere onderdeel van de Stelling van Amsterdam.

14.00 uur Groep B stapt aan boord van het schip.

16.30 uur Terug in de haven van Muiden. Tijd voor een drankje en een hapje.

17.30 uur Einde van een ontspannen en culturele dag.

Vraag offerte aan

Openingstijden

Muiderslot van april tot en met oktober: Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 17.00 uur zaterdag, zondag en feestdagen: 12.00 tot 18.00 uur.

Pampus van 1 mei tot en met 30 september Dinsdag t/m zondag: 10.00 tot 17.00 uur. Veerpont naar Pampus: 10.30 tot 14.30 ieder uur. Veerpont naar Muiden: 11.00 tot 17.00 ieder uur.

Wilt u met uw collega’s een “Rondje Historisch Muiden” doen? Aarzel niet om contact op te nemen. Vertel ons uw wensen of vraag naar de mogelijkheden.

Reddingsboei
Anker

De kombuis, een klasse apart

Ook op culinair gebied heeft de Muider Compagnie kwaliteit hoog in het vandaal. Een zeiltocht aan boord van de schepen van de Muider Compagnie is niet compleet zonder stevige lunch, uitgebreid borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet.

meer weten
Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker