Dagje zeilen

Dagje zeilen op zee? Dit is hét perfecte uitje met familie, vrienden en collega’s. Kom tijdens het varen tot rust door de schoonheid die de natuur u te bieden heeft. Geniet van de zeegeluiden en de omgeving die u passeert en versterk uw band met uw collega’s of klanten tijdens de vaartocht. Doordat u optimaal van de natuur geniet, zal u een leuke dag beleven.

Dagje zeilen vanuit Muiden of Amsterdam

Een dagje zeilen kan overal in Nederland. Of u nu mee wilt zeilen of lekker wilt loungen op het dek met vrienden, familie of collega’s. Het is voor iedereen een dagje uit waar nog lang over nagepraat wordt. Onze zeiltochten zijn tot in de puntjes verzorgd en naar uw eigen wens in te vullen. Muider Compagnie regelt alles voor u! Of het nu gaat om een groep van 6 personen of om een groot evenement. Voor een grote groep is het ook mogelijk om meerdere schepen te huren waarbij meerdere locaties betrokken zijn.

Kiest u tijdens het dagje varen ervoor om aan boord te blijven of wilt u een bepaalde bestemming verkennen? Wilt u vertrekken vanuit Muiden of Amsterdam? Vaart u met ons over de Gouwzee? Of gaat uw voorkeur naar Forteiland Pampus? Bij de Muider Compagnie zijn verschillende combinaties mogelijk. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We bespreken dan samen met u wat er mogelijk is om uw perfecte zeiltocht samen te stellen.

Dagje zeilen met De Muider Compagnie

Wilt u een dagje zeilen met collega’s of relaties? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bestuur samen de boot of discussieer gezellig met uw collega’s over interessante onderwerpen. Bij ons is er ook de mogelijkheid om te vergaderen. Daarnaast werkt u aan teambuilding maar ook aan ontspanning en gezelligheid voor diverse groepsgroottes. Bekijk de mogelijkheden voor een dagje zeilen hier.

Dagje zeilen inclusief culinair eten

Geniet samen van het culinaire eten dat wij u bieden, terwijl u de wind in uw haren voelt blazen. Wij bereiden met veel liefde en dagverse producten uw lunch, borrelhapjes of diner voor. U heeft hierbij keuze uit verschillende gerechten, opties genoeg dus!

Zeilen vanuit Muiden

Zeilen vanuit Muiden

Door haar centrale ligging kunt u vanuit Muiden naar diverse interessante plekken zeilen rondom het IJsselmeer. Wat dacht u van een zeiltocht naar Pampus? Of naar Monnickendam of Volendam?

Fietsen en varen

Fietsen en varen

Een actieve dag begint in het pittoreske Muiden, gelegen aan de monding van de Vecht. Een prachtige, ontspannen maar ook goed gevulde en actieve dag in de buitenlucht met een prachtig decor voor een heerlijke fiets- en vaartocht.

Varen door Amsterdam

Zeilen uit Amsterdam

Vanuit onze tweede thuishaven Amsterdam IJburg varen we direct op het IJsselmeer. Zeilen hijsen, lekker uitwaaien, heerlijk eten en drinken en misschien een bijzondere bestemming bezoeken

Zeilen naar Pampus

Zeilen naar Pampus

Forteiland Pampus is alleen per boot bereikbaar. Dit bijzondere eiland ligt vlak voor de kust van Amsterdam en Muiden. Zeil met ons mee naar dit bijzondere onderdeel van de Stelling van Amsterdam

Zeilen op het IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer

Zeilen is een unieke belevenis op het Ijsselmeer! Onze bemanning zet zich al meer dan 20 jaar in voor dat ultieme doel; u en uw gezelschap een fantastische dag bezorgen op het Ijsselmeer.

Zeilen vanuit Muiden

De Gouden Eeuw

Tijdens het arrangement Amsterdam in de Gouden Eeuw neemt onze opperkoopman Godfried Ribbens u mee terug naar de roemrijke dagen van de VOC in onze Gouden Eeuw. Met een stadswandeling en geweldige vaartocht!

Zeilen op de Gouwzee

Zeilen op de Gouwzee

Zeil vanuit de haven van Muiden of IJburg naar één van de beroemde IJsselmeerstadjes. Een mooi en dagvullend programma voor een personeelsuitje of zeiltocht met familie en vrienden.

Zeilen op de Gouwzee

Bedrijfsevent

De Muider Compagnie verzorgt al zo’n 20 jaar diverse zakelijke evenementen op en om het water. Vanuit de havens van onder andere Muiden en Amsterdam IJburg geven wij uw relatiedag, zakelijk evenement of bedrijfsuitje zeilen vorm.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander

Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!

Jennefer

Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.

Jurriaan van der Reijden

Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!