Zeilen met bestemming

Bij de Muider Compagnie kunt u terecht voor verschillende programma’s voor een onvergetelijk dagje uit. Aan boord van één van onze prachtige tjalken waait u samen lekker even uit. U mag helpen bij het zetten van de zeilen en sturen van het schip. Onze gastvrije bemanning heeft hospitality hoog in het vaandel, waardoor iedereen zich al snel thuis voelt aan boord.

Prachtige bestemmingen

Zeilervaring is voor het maken van een zeiltocht aan boord van onze schepen niet nodig. Wel hebben we zo af en toe een handje van u nodig. Samen een schip zeilen? Een leuke activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Ook kinderen zijn van harte welkom!

De programma’s voor onze zeiltochten stellen wij het liefst in goed overleg met onze klanten samen. Daarom komt u op onze website geen arrangementen tegen. We kunnen u echter wel een idee geven van hoe uw zeiltocht eruit kan zien.

Wilt u een dag zeilen met een bestemming op een van onze prachtige schepen? Neem dan contact met ons op.

Varen vanuit Amsterdam

Zeilen uit Amsterdam

Amsterdam ligt direct aan het IJsselmeer en heeft veel moois te bieden. We brengen u zeilend over het water naar de mooiste plaatsen rond Amsterdam.

Zeilen naar Pampus

Zeilen naar Pampus

Met de schepen van de Muider Compagnie kunt u tijdens uw zeiltocht een bezoek brengen aan Pampus, een bijzondere forteiland vlak voor de kust van Amsterdam.

Varen in Amsterdam

Varen in Amsterdam

Al een aantal jaren hoort de rondvaart door de Amsterdamse grachten tot de meest populaire uitjes. Vaar met een salonboot  door de grachten van Amsterdam.

Zeilen op het IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer is een unieke belevenis! Onze bemanning zet zich al meer 20 jaar in voor dat ultieme doel; u en uw gezelschap een fantastische dag op het IJsselmeer bezorgen.

Zeilen op de Gouwzee

Zeilen op de Gouwzee

Zeil vanuit de haven van Muiden of Amsterdam IJburg naar één van de beroemde IJsselmeerstadjes. Een mooi en dagvullend programma voor een personeelsuitje of zeiltocht met familie en vrienden.

Zeilen vanuit Muiden

Zeilen vanuit Muiden

Door haar centrale ligging kunt u vanuit Muiden naar diverse interessante plekken aan het IJsselmeer zeilen. Zeil met ons naar Pampus, Volendam, Monnickendam of Marken.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker