Catering

Kompas
Ster

De kombuis – alweer een klasse apart

Ook op culinair gebied heeft De Muider Compagnie kwaliteit hoog in het vaandel. Een zeiltocht aan boord van de schepen van de Muider Compagnie is niet compleet zonder stevige lunch, uitgebreid borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet.

Zeer gevarieerd cateringaanbod

De hapjes en maaltijden die wij aan boord serveren worden dagelijks met de grootste zorg en aandacht bereid. We gebruiken dagverse en eerlijke producten. Onze buffetten worden op smakelijke wijze gepresenteerd. Ons cateringaanbod is zeer gevarieerd en met zorg samengesteld.

Heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op en maak een afspraak met onze chef-kok om uw menuwensen te bespreken. Met alle dieetwensen (mits tijdig doorgegeven) kan rekening gehouden worden.

Vraag offerte aan
Catering

Cateringlijst

Vol trots presenteren wij ons cateringaanbod voor seizoen 2019, dat met de grootst mogelijke zorg is samengesteld. Onze producten zijn dagvers en duurzaam geproduceerd. Eet smakelijk!

meer weten
Borrelen

Borrelen

Even uitwaaien onder het genot van een drankje en een hapje. Een feestelijke afsluiting van uw meeting. Gezelligheid-kent-geen-tijd tijdens uw familie uitje. Iets te knabbelen tijdens uw bedrijfsuitje.

meer weten
Lunchen

Lunchen

Een unieke locatie voor een besloten lunch, dan kunt u uitstekend terecht aan boord van de sfeervolle schepen van de Muider Compagnie. Tijdens uw zeiltocht serveren wij uitstekende lunches.

meer weten
Dineren

Dineren

Niet alleen tijdens het vaarseizoen kunt u aan boord van de Muider Compagnie uitstekend dineren. Onze comfortabele en sfeervol ingerichte schepen zijn perfecte locaties voor een besloten diner.

meer weten
Reddingsboei
Alexander

Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!

Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch!! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt!! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld !!
Verrekijker