Catering

De kombuis – alweer een klasse apart

Ook op culinair gebied heeft De Muider Compagnie kwaliteit hoog in het vaandel. Een zeiltocht aan boord van de schepen van de Muider Compagnie is niet compleet zonder stevige lunch, uitgebreid borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet.

Zeer gevarieerd cateringaanbod

De hapjes en maaltijden die wij aan boord serveren worden dagelijks met de grootste zorg en aandacht bereid. We gebruiken dagverse en eerlijke producten. Onze buffetten worden op smakelijke wijze gepresenteerd. Ons cateringaanbod is zeer gevarieerd en met zorg samengesteld.

Heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op en maak een afspraak met onze chef-kok om uw menuwensen te bespreken. Met de meeste allergieën en dieetwensen kunnen we rekening houden (mits tijdig doorgegeven). Voor een compleet vegan menu brengen wij een kleine meerprijs in rekening.

Zeilen met catering

Cateringlijst

Vol trots presenteren wij ons cateringaanbod voor seizoen 2023. Wij hebben dit met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onze producten zijn dagvers en duurzaam geproduceerd. Eet smakelijk!

Zeilen en borrelen

Borrelen

Een dag in de buitenlucht maakt hongerig. Onze uitgebreide borrel garnituren gaan er dan ook altijd in. Van nootjes tot amuses, van tapas tot bourgondische vleesplank. We zijn van alle smakelijke markten thuis.

Zeiltocht met lunch

Lunchen

Een unieke locatie voor een besloten lunch, dan kunt u uitstekend terecht aan boord van de sfeervolle schepen van de Muider Compagnie. Tijdens uw zeiltocht serveren wij uitstekende lunches.

Zeiltocht met catering

Dineren

Zeilen maakt hongerig. Ga niet op een lege maag huiswaarts. Blijf gezellig aan boord voor een uitstekende avondmaaltijd. Zo ga je uitgewaaid en helemaal voldaan naar huis.

Reddingsboei
Alexander

Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!

Jennefer

Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.

Jurriaan van der Reijden

Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!

Verrekijker