Borrelen

Onze borrelgarnituren

Al onze borrelhapjes zijn gezond, smakelijk en worden bereid van seizoensgebonden ingrediënten. Van zoutje en nootje tot verrassende amuse. De liefhebbers van bitterballen en andere snacks uit de frituur komen bij ons ook aan hun trekken. En natuurlijk presenteren we elk hapje op feestelijke wijze.

In ons cateringaanbod treft u een aantal voorbeelden aan van de hapjes die wij tijdens uw verblijf aan boord serveren. U kunt daar zelf een keuze uit maken. Heeft u speciale wensen, dan horen we dat graag. Onze chef-kok Julia is van alle markten thuis!

Borreltijd bij de Muider Compagnie

Gezelligheid-kent-geen-tijd tijdens uw familie uitje. Iets te knabbelen tijdens uw bedrijfsuitje of relatie evenement. Van onze borrelhapjes worden onze gasten altijd blij. Chef kok Julia heeft een uitgebreid assortiment samengesteld. Daarbij is rekening gehouden met de hedendaagse wensen op het gebied van verantwoord eten. Smakelijk en toch gezond. U kunt zelf een keuze maken uit ons cateringaanbod.

Onze zeiltochten zijn tot in de puntjes verzorgd en naar eigen wens in te vullen. Of het nu gaat om een groep van 6 personen of om een groot evenement waarbij meerdere schepen en locaties betrokken zijn: u heeft 1 aanspreekpunt en dat is De Muider Compagnie.

Wij maken uw dag gegarandeerd tot een succes! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ster

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander

Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!

Jennefer

Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.

Jurriaan van der Reijden

Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!

Verrekijker