Feesten & uitjes

Vier uw bruiloft, verjaardag of familiefeest aan boord van één van de prachtige tjalken van de Muider Compagnie. Op onze comfortabele schepen verzorgt onze professionele bemanning uw feest tot in de puntjes. U en uw gasten zullen een onvergetelijke dag beleven.

Van een familiefeest tot individueel zeilen

Zeilen en feesten tegelijk. Dat kan aan boord van de schepen van de Muider Compagnie. Onze schepen beschikken over uitstekende zeilkwaliteiten maar zijn daarnaast zowel aan dek als binnen in het sfeervolle dagverblijf voorzien van heel veel ruimte en comfort.

Liever op individuele basis of met een kleine groep zeilen? In de zomermaanden bieden we geregeld leuke arrangementen aan. Hierin is de Muider Compagnie tamelijk uniek. Niet veel schepen bieden deze gelegenheid.

Of het nu gaat om een groep van 6 personen of om een groot evenement waarbij meerdere schepen en locaties betrokken zijn: u heeft 1 aanspreekpunt en dat is De Muider Compagnie. Wij maken uw dag gegarandeerd tot een succes!

Een dagje zeilen

Dagje zeilen

Een zeiltocht op het IJsselmeer is de mooiste plek voor ruimte, wind en een prachtige horizon.

Klantendag op een zeilschip

Feest vieren

Een dag met de familie of collega’s op stap? Samen hijsen we de zeilen en sturen het schip.

Trouwen op een zeilschip

Trouwen

Trouwen op een schip? Uw huwelijksdag kan zich helemaal aan boord van onze schepen afspelen.

Personeelsdag naar Pampus

Individueel

Maak met vrienden of familie een heerlijke zeiltocht over het IJsselmeer.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker