Cateringlijst

Vol trots presenteren wij ons cateringaanbod voor seizoen 2020, dat met de grootst mogelijke zorg is samengesteld.

Consumpties

Bij ontvangst

Lunches

Bij de Borrel

Scheepsgerechten

Buffetten

Ook leuk

Nagerechten

Consumpties
Aan boord is standaard een Hollandse bar aanwezig. Internationale bar op aanvraag mogelijk. De prijzen per consumptie bedragen:
- Koffie, thee € 1,85
- Espresso/Cappuccino € 2,65
- Bier (Rederijker – van de tap) € 2,35
- Bier (Egelantier – flesje) € 3,00
- Alcoholvrij bier (flesje) € 3,75
- Frisdranken € 2,10
- Wijn per fles (rood, wit, rosé) € 21,50
- Binnenlands gedistilleerd € 2,85 (Jenever, schipperbitter)
Drankjes worden tijdens de vaartocht geturfd. U betaalt de rekening voor de dranken dan na de vaartocht. U kunt ook voor een drankenarrangement kiezen.
Voor afkoop Hollandse bar betaalt u voor de eerste 4 uur € 19,00 per persoon. Elk volgend uur kost € 4,00. Op aanvraag zorgen wij voor aanvulling van onze bar met overige dranken



Ontvangst aan boord
Koffie / Thee
- Koffie/thee met cake en koekjes € 4,25
- Koffie/thee met muffins € 5,50
- Koffie/thee met appelgebak en slagroom € 5,75
- Koffie/thee met gesorteerd gebak € 6,75
Welkomsdrankjes / Aperitivi
- Schipperbitter € 2,85
- Prosecco € 4,95
- Spritzissimo (keuze uit Apreol, Campari, Cynar, Bianco Sarti) € 5,50
- Bellini € 5,50
- Scroppino € 5,50
- Champagne € 7,50



Lunches
Lunch van Graaf Floris: € 16,50
- Gevarieerde vers afgebakken broodjes, roomboter en margarine
- Plateau met diverse Hollandse en Franse kazen
- Plateau met diverse vleeswaren
- diverse salades
- rauwkost
Lunch van P.C. Hooft: € 19,50
- Kopje soep (vegetarisch)
- Gevarieerde vers afgebakken broodjes, roomboter en margarine
- Plateaus met diverse luxe Hollandse en Franse kazen.
- Plateaus met diverse luxe vleeswaren.
- Diverse salades
- Handfruit
- Rauwkost
Lunch van de Muiderkring € 23,00
Een luxe lunchbuffet bestaande uit:
- Goed gevulde verse groentesoep
- Diverse luxe broodjes
- Diverse verse broodsoorten
- Plateaus met diverse luxe Hollandse en Franse kazen.
- Plateaus met diverse luxe vleeswaren
- Plateau gerookte vis
- Rauwkost
- Diverse salades
- Handfruit
Mogelijke aanvullingen op de lunches
- Hele zoute Hollandse haring met zuur en uitjes, per stuk € 4,00
- Saucijzenbroodje € 3,75
- Goed gevulde groene Italiaanse salade
- Lasagne € 8,50




Voor bij de borrel
Tesselschade € 2,75
- Amuses bereid van verse ingrediënten uit het seizoen (p/st)
Vondel € 2,75
- Assortiment zoutjes, nootjes en zoute koekjes
Huygens € 3,75
- Diverse gefrituurde snacks (3 p.p.)
Visscher € 2,75
- Schaal met stukjes haring, uitjes en zuur (halve haring p.p.)
Vossius € 2,75
- Abondigas: pittige gehaktballetjes (2 p.p.)
Bredero € 5,25
- Abondigas: pittige gehaktballetjes (2 p.p.)
- Ovenhapjes in bladerdeeg
- Rauwkost en dipjes
- Olijven
Bredero € 5,25
- Zelfgebakken boerenbrood
- Zeezout en olijfolie
- Ansjovis- en andere dipjes
- Rauwkost
Kielhalen ( TIP !!!) € 15,00
- Voor de lekkerbekken, grote eters en avonturiers: een zeer uitgebreid borrelgarnituur bestaande uit een mix van al onze borrelgarnituren, waaraan chef-kok Julia nog wat verrassingen toevoegt.




Scheepsgerechten
Maaltijdsoep € 10,75
- Rijk gevulde Hollandse soep met zelf gebakken brood
Captainsdiner € 27,50 (vanaf 25 personen)
- Raasdonders op traditioneel Hollandse wijze
- Saté
- Worstjes en speklapjes
- Rijst
- Diverse salades
- Amsterdams tafelzuur en piccalilly
- Brood
- Seizoensgroenten
Stamppottenbuffet € 27,50 (vanaf 25 personen)
Stamppotten van seizoensgebonden ingrediënten. Minimaal 2 soorten per gezelschap. Bijvoorbeeld:
- Stamppot van Brusselse witlof met zalm
- Italiaanse andijviestamppot
- Zoute aardappelstamppot met spinazie
- Echte Hollandse boerenkoolstamp met Gelderse slagersrookworst



De Zeehelden- Buffetten
Michiel de Ruyter € 32,50 (vanaf 25 personen)
Indonesische rijsttafel – Vraag naar de mogelijkheden
Tromp € 32,50 (vanaf 25 personen)
Italiaans buffet
Voorgerecht
- Italiaanse soep
- Antipasti (3 sorten)
- Stokbrood met kruidenboter en verse tapenade
Hoofdgerechten
- Penne met kipfilet, champignons en courgette in een saus van rozemarijn en witte wijn
- Lasagna a la Bolognese
- Lasagna Verde
- Biefstukreepjes met rozemarijn
Bijgerechten
- Verschillende Italiaanse salades
- Mediterraan gekruide aardappeltjes uit de oven
- Seizoensgroenten bvb. gemarineerde Sperziebonen met spek
Dessert
- Koffie/thee met petit fours



Ook leuk
Paëlla € 21,50
- In onze Paëlla pan van maar liefst Ø80cm bereiden wij voor u en uw gezelschap, voor anker liggend, op het achterdek, een heerlijke Spaanse paella.
Uit de oven €12,50
- Mousaka
- Verschillende lasagnas


Nagerechten (inclusief koffie en thee)
- Mousse au chocolat € 4,75
- Huisgemaakte Tiramisu
- Roomijs, vers fruit en slagroom € 5,50
- Slagroomsoesjes met vanille-ijs en chocoladesaus € 5,50
- Kaasplankje € 5,50
- Dessertbuffet € 11,50

