Vergaderen

Vergaderen op een zeilschip in de drukke randstad? Dat is mogelijk in Muiden via Muider Compagnie. Op deze gave vergaderlocatie hebben wij meerdere zeilschepen tot beschikking en zijn deze compleet uitgerust voor de zakelijke markt. 

Nabij het Muiderslot

Onze zeilschepen liggen hier klaar om op te vergaderen. Nabij het Muiderslot gelegen vindt u hiervoor de perfecte ambiance. Onze zeilschepen zijn ruim opgezet. De gemeenschappelijke ruimte kan in een handomdraai getransformeerd worden tot een ruimte om te vergaderen. U kunt kiezen voor een “u” opstelling en een schoolbank opstelling. Faciliteiten om een perfecte bedrijfspresentatie te geven zijn als vanzelfsprekend aanwezig.

Wij zijn helemaal ingespeeld op de zakelijke markt. De kwaliteit van De Egelantier alsmede de het niveau van onze catering is daarom ook van absolute topklasse.

Voor vergaderen en zeilen bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander

Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!

Jennefer

Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.

Jurriaan van der Reijden

Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!

Verrekijker