Vergaderen

Vergaderen zeilschip in de drukke randstad! Op steenworp afstand van de A1 ligt het vestingstadje Muiden in een oase van rust waar u kunt vergaderen op een zeilschip.

Nabij het Muiderslot

Onze zeilschepen liggen hier klaar om op te vergaderen. Nabij het Muiderslot gelegen vindt u hiervoor de perfecte ambiance. Onze zeilschepen zijn ruim opgezet. De gemeenschappelijke ruimte kan in een handomdraai getransformeerd worden tot een ruimte om te vergaderen. U kunt kiezen voor een “u” opstelling en een schoolbank opstelling. Faciliteiten om een perfecte bedrijfspresentatie te geven zijn als vanzelfsprekend aanwezig.

Wij zijn helemaal ingespeeld op de zakelijke markt. De kwaliteit van De Egelantier alsmede de het niveau van onze catering is daarom ook van absolute topklasse.

Vraag offerte aan

Voor vergaderen en zeilen bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reddingsboei
Anker

De kombuis, een klasse apart

Ook op culinair gebied heeft de Muider Compagnie kwaliteit hoog in het vandaal. Een zeiltocht aan boord van de schepen van de Muider Compagnie is niet compleet zonder stevige lunch, uitgebreid borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet.

meer weten
Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker