Routebeschrijving en parkeeradvies

Haven van Muiden

U kunt onze schepen vinden aan de Herengracht in Muiden, tegenover huisnummer 38. Op korte loopafstand van de ligplaats bevinden zich twee grote (gratis) parkeerplaatsen. Aan de Herengracht kunt u niet parkeren, maar wel laden/lossen.

Adressen parkeerplaatsen

P1 – hoek Maxisweg/Weesperweg

P2 – Mariahoeveweg

Vanaf beide parkeerplaatsen volgt u de wandelroutes naar “Veerdienst Pampus”. Onze schepen liggen naast de veerdienst.

Haven van IJburg

De ligplaats van onze schepen bevindt zich recht tegenover huisadres Krijn Taconiskade 430, Amsterdam IJburg. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig op een korte loopafstand van het schip. Meestal is er op de Bert Haanstrakade wel een plaatsje te vinden. Op zondagen is het vrij parkeren op IJburg, maar op andere dagen betaalt u per uur € 3,50 tussen 09:00 uur en 19:00 uur.

Haven van IJburg – openbaar vervoer

Tramlijn 26 stopt op 5 minuten loopafstand van de Krijn Taconiskade. Vanaf het Centraal Station bent u binnen 20 minuten ter plaatse. Raadpleeg 9292 voor meer informatie over haltes en tijden.

Verrekijker

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Reddingsboei
Alexander

Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!

Jennefer

Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.

Jurriaan van der Reijden

Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!

Kompas