Lunchen

Lunchen bij de Muider Compagnie

Niet alleen tijdens uw zeiltocht serveren wij uitstekende lunches. Ook in de haven kunt u bij ons terecht voor een lunch in privé sfeer. Aan boord van onze schepen voelt iedereen zich al snel thuis. De locatie staat helemaal ter beschikking van uw gezelschap. De schepen zijn centraal verwarmd, dus ook in de wintermaanden geschikt voor uw evenement waarbij een lunch geserveerd moet worden. Lunchen, dineren, vergaderen of feesten aan boord van De Egelantier en De Rederijker kan het hele jaar door.

Lunchen tijdens uw zeiltocht

Tijdens onze zeiltochten serveren we lunches in buffetvorm, omdat dit praktisch gezien de beste combinatie is tussen eten en zeilen. Ook onze lunches komen uit eigen keuken, zijn kakelvers en door onze chef-kok Julia bereid met gebruik van seizoensgebonden ingrediënten, Een overzicht van wat wij zo al op tafel zetten tijdens uw zeiltocht kunt u vinden in onze cateringlijst. Aanpassingen op deze lunches zijn in overleg altijd mogelijk. Met dieetwensen kunnen wij rekening houden, wanneer u deze tijdig aan ons doorgeeft.

Lunchen op locatie in de haven

Blijft het schip in de haven liggen, dan kunnen wij lunches aan tafel uitserveren en zijn er meer mogelijkheden. U kunt natuurlijk een lunch kiezen uit onze cateringlijst. Onze chef-kok Julia maakt voor een lunch in de haven graag een voorstel op maat. Bent u geïnteresseerd in een van onze schepen als locatie voor uw exclusieve lunch, neem dan contact met ons op.

Ster

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Kompas
Alexander

Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!

Jennefer

Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.

Jurriaan van der Reijden

Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!

Verrekijker