Bedrijfsevents

De Muider Compagnie verzorgt al zo’n 20 jaar diverse zakelijke evenementen op en om het water. Vanuit de havens van onder andere Muiden en Amsterdam IJburg geven wij uw relatiedag, zakelijk evenement of bedrijfsuitje zeilen vorm. Voor onze bedrijfsevents zijn veel verschillende opties mogelijk.

Bedrijfsevents op het water

Daarbij zetten wij natuurlijk onze prachtige tjalkjachten “De Egelantier” en “De Rederijker” in. We combineren onze bedrijfsuitjes ook graag met de producten van diverse andere partijen waarmee we al jaren succesvol samenwerken.

We kunnen bijvoorbeeld uw bedrijfsuitje zeilen aanvullen met een spectaculaire zeilwedstrijd aan boord van de IMX-40 racers van onze partner Sailing Business Events. Ook kunnen bedrijfsevents uitgebreid worden met een spel of workshop op het bijzondere forteiland Pampus.

Of het nu gaat om een groep van 6 personen of om een groot zakelijk evenement waarbij meerdere schepen en locaties betrokken zijn: u heeft 1 aanspreekpunt en dat is De Muider Compagnie. Wij maken uw dag gegarandeerd een succes! Bekijk hieronder welke verschillende opties wij voor bedrijfsevents kunnen bieden.

Ster
Bedrijfsuitje op het water

Bedrijfsuitje

Perfecte combinatie van ontspanning, spanning, genieten, samenwerken en heerlijke eten en drinken.

Klantendag op een zeilschip

Klantendag

Maak van uw klantendag een groot marketingsucces! Zeilen is natuurlijk een uitstekend idee!

Personeelsdag naar Pampus

Personeelsdag

Op zoek naar een personeelsuitje waar iedereen plezier aan zal beleven? Zeil met ons mee.

Vergaderen

Vergaderen

Op steenworp afstand van de A1 ligt het vestingstadje Muiden waar u kunt vergaderen op een zeilschip.

Teambuilding Zeilen

Teambuilding

Zeilen is misschien wel de meest optimale teambuilding activiteit. Samenwerking is een “must”.