Schepen

Partyschip of Zeilschip huren

Een zeilschip of partyschip van de Muider Compagnie is compromisloos gebouwd voor dag- zeiltochten. De schepen hebben geen slaaphutten. De volledige ruimte aan boord staat u dan ook ter beschikking. Onze schepen staan in Muiden op eenzame hoogte m.b.t inrichting en styling wat betreft interieur als aan dek. De schepen zijn dan ook uitermate geschikt als locatie voor een personeelsuitje, een familiefeest, een vergadering of ander evenement. Aan boord vindt u naast een grote living ook een gezellige bar.

Tjalkjacht De Egelantier

Tjalkjacht De Egelantier

De Egelantier gaat ver terug, om precies te zijn tot 1889. Toen werd het schip gebouwd als vracht-tjalk. Decennialang voer het over alle Hollandse wateren.

meer weten
Tjalkjacht De Rederijker

Tjalkjacht De Rederijker

De Rederijker is een zo comfortabel en minutieus afgewerkt  zeilschip dat de benaming “tjalk” de lading niet dekt. De Rederijker is een “tjalkjacht”.

meer weten
Statenjacht De Utrecht

Statenjacht De Utrecht

Het Statenjacht De Utrecht is gebouwd aan de hand van tekeningen uit 1746. Aan het schip is ruim 6 jaar gewerkt in het kader van een werkgelegenheidsproject.

meer weten
Zeilen uit Muiden

Bruine Vloot anno 21ste eeuw

De term “Bruine Vloot” wordt gebruikt voor de traditionele Nederlandse zeilschepen waarmee in het verleden een bedrijf of een beroep werd uitgeoefend.

meer weten
Reddingsboei
Anker

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Catering opties
Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker