Teambuilding

Zeilen is misschien wel de meest optimale teambuilding activiteit. Je hebt elkaar nodig om een zeilschip onder zeil te brengen, te houden en af te koersen op het punt waar je naartoe wilt. Samenwerking is een “must”.

Geef jouw team een boost

Een zeiltocht aan boord van één van onze prachtige tjalken De Rederijker en De Egelantier is een uitstekende teambuilding activiteit. Zetten we beide tjalken in voor uw teambuilding programma, dan voegen we natuurlijk een wedstrijdelement toe.

Kleine teams kunnen zich uitleven aan boord van de IMX-40 racers “Appel” en “Peer”. Heeft uw team een “boost” nodig voordat de handen uit de mouwen gaan, dan hebben we een bijzondere workshop voor u.

Bent u op zoek naar een teambuilding activiteit? Wie weet is dit dan iets voor u. Of het nu gaat om een groep van 6 personen of om een groot evenement waarbij meerdere schepen en locaties betrokken zijn: u heeft 1 aanspreekpunt en dat is De Muider Compagnie. Wij maken uw dag gegarandeerd tot een succes! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Zeilregetta Pampus

Zeilregatta Pampus

Voor groepen vanaf 40 personen organiseren wij zeilwedstrijden met onze zeilschepen De Rederijker en De Egelantier vanuit Muiden en Amsterdam. De beide tjalken zijn aan elkaar gewaagd. Maar zijn de teams dat ook?

Wedstrijd zeilen

Wedstrijdzeilen

Samen met onze partner Sailing Business Events hebben wij een zeilprogramma ontwikkeld waarbij spectaculair wedstrijdzeilen aan boord van snelle IMX40 racers wordt gecombineerd met rustiger momenten aan boord van onze Rederijker.

Teambuilding zeilen

Personeelsuitje

Aan boord van de schepen van de Muider Compagnie komt de samenwerking binnen uw team gegarandeerd op een hoger niveau. Onder toeziend oog van onze professionele bemanning brengt en houdt u samen het schip onder zeil.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker