Klantendag

Kies het juiste schip bij de Muider Compagnie voor uw klantendag. Maak van uw klantendag een groot marketingsucces! Zeilen tijdens uw klantendag blijft natuurlijk een uitstekend idee! Ga samen met uw zakenrelaties in hetzelfde schuitje, dat biedt vele contactmomenten. Samen zeilen hijsen in informele sfeer tijdens uw klantendag zeilen. Daarnaast is er voldoende tijd voor een goed persoonlijk gesprek aan de bar, kuip of in de buitenlucht.

Uw klantendag een groot marketingsucces

De zeilschepen van de Muider Compagnie zijn uitstekend uitgerust voor uw klantendag. Qua uitrusting en inrichting behoren zij beslist tot de top van de markt. Kijk maar eens naar onze schepenpagina. Daarnaast bieden wij vele zakelijke arrangementen die van uw klantendag een groot succes kunnen maken. Wat dacht u van een jaarlijks terugkerende zeilwedstrijd? Natuurlijk met wisselbeker.

Ook de catering is top! Onze kok kookt met verse en gezonde ingredienten. sla onze cateringlijst er maar op na. Nodig uw klanten dit jaar uit voor een tocht aan boord van de Rederijker op de Zeeuwse wateren tijdens het spectaculaire Sail de Ruyter.

Voor zeilen tijdens uw klantendag bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker