Personeelsdag

Op zoek naar een personeelsuitje waar iedereen plezier aan zal beleven? Zeil mee met de Muider Compagnie aan boord van onze prachtige tjalken de Egelantier en de Rederijker. De Muider Compagnie combineert ontspannen samenzijn met actie en teambuilding.

Hospitality hoog in het vaandel

Onze professionele bemanning heeft hospitality hoog in het vaandel. Zo voelen u en uw collega’s zich al snel helemaal thuis aan boord. Of u nu actief deelneemt aan het zeilen of onder het genot van een hapje en een drankje heerlijk gaat relaxen; na een dag op het water met de Muider Compagnie voelen u en uw collega’s zich weer als herboren.

Op de website geven wij u een aantal voorbeelden van programma’s voor uw personeelsdag. Heeft u zelf ideeën over de invulling van uw personeelsuitje, dan nemen wij die graag mee wanneer wij het programma voor uw personeelsdag samenstellen.

Aarzel niet om contact op te nemen. Vertel ons uw wensen of vraag naar de mogelijkheden.

Vele zeilmogelijkheden

Zeilen met een bestemming

Zeilen met een bestemming

Het maken van een zeiltocht vanuit Muiden aan boord van een van de prachtige schepen van de Muider Compagnie is een unieke belevenis.

Zeilen met catering

Zeilen met catering

Bij De Muider Compagnie kunt u kiezen voor diverse zeilarrangementen of zelf op maat uw eigen arrangement samen stellen.

Personeelsdag

Muiden all-inclusive

De Muider Compagnie heeft “Rondje Historisch Muiden” samengesteld, zodat u in één dag kunt genieten van alles dat Muiden zo bijzonder maakt.

Zeilen met catering

De Gouden Eeuw

In dit arrangement neemt onze opperkoopman Godfried Ribbens u mee terug naar de roemrijke dagen van de VOC in onze Gouden Eeuw.

Coronaproof zeilen

Teambuilding

Zeilen is misschien wel de meest optimale teambuilding activiteit. Samenwerking is een “must”.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander

Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!

Jennefer

Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.

Jurriaan van der Reijden

Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!

Verrekijker