Feest vieren op een zeilschip

Of u nu een verjaardag, trouwdag, bedrijfsparty of familiefeest wilt organiseren, met ons feest schip regelt u een onvergetelijk feest voor uzelf en uw gasten. Natuurlijk moet niet alleen de locatie perfect zijn, maar ook catering en de organisatie. Bij De Muider Compagnie, weten we precies aan welke voorwaarden een goed feest moet voldoen! De Muider Compagnie is de specialist in het organiseren van spetterende feesten en partijen op het water. Al onze schepen zijn ruim ingedeeld, doordat slaaphutten zijn weggelaten. Vanuit Muiden vaart u al feestend het IJsselmeer op!

De catering op het feest schip tot in de puntjes geregeld

De catering verzorgen wij in eigen huis, volledig naar uw wens. Voor de invulling van de dag en de catering kunt u kiezen uit een aantal vaste arrangementen, maar een geheel eigen invulling van de dag is natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben door de jaren heen al voor een keur aan bedrijven en groepen spetterende en onvergetelijke feesten op ons feest schip georganiseerd.

Bij De Muider Compagnie doet u rechtstreeks zaken met de scheepseigenaar. Dat betekent korte lijnen, direct contact en een bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding.

Voor zeilen tijdens uw feest bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Familiefeest

Familiefeest

Zeilen en feesten tegelijk. Dat kan aan boord van de schepen van de Muider Compagnie. Onze schepen beschikken over uitstekende zeilkwaliteiten maar zijn zowel aan dek als binnen in het sfeervolle dagverblijf voorzien van veel ruimte en comfort.

Verjaardagsfeest

Verjaardagsfeest

Met vrienden of kennissen een verjaardag vieren op het water? Scheep dan in op de zeilschepen van de Muider Compagnie. Ruim opgezet en prima geschikt voor dat ene ultieme doel; U en uw gasten een prima feest te bezorgen.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker