Individueel zeilen

Wilt u komen zeilen op individuele basis of met een kleine groep dan bieden we in de zomermaanden geregeld leuke arrangementen aan. Hierin is de Muider Compagnie tamelijk uniek. Niet veel schepen bieden deze gelegenheid.

Lunch onder Zeil!

Helaas zit ons land op slot ten gevolge van het gevreesde coronavirus; er is sprake van beperkte bewegingsvrijheid voor iedereen. Hopelijk vallen de gevolgen van deze pandemie voor u en uw familie mee!! We wensen u veel geluk toe. Om deze tijd, financieel zo goed mogelijk door te komen en zo weinig mogelijk gebruik te hoeven maken van de overheidsmaatregelen, verkoopt de Muider Compagnie vanaf nu tegoedbonnen voor Lunch onder Zeil.

We hopen dat het grootste leed, tegen de zomer geleden is en dat we ons over een aantal maanden kunnen richten op een Feestje op het water. Speciaal voor dit doel zijn van plan een aantal zeiltochten voor individuelen en kleine groepen tot 20 personen te organiseren. Onze schepen zijn over-gedimensioneerd voor dit aantal mensen zodat er per persoon zeer veel ruimte aan boord is van onze schepen.

Vanuit de haven van Muiden maakt u met familie of vrienden een heerlijke zeiltocht over het IJsselmeer. Scheep in aan boord van onze geheel vernieuwde Egelantier. Er is plaats voor maximaal 25 personen. We beginnen nu, want vol = vol.

We hebben voor deze zeiltochten de volgende zondagen in de zomervakantie gereserveerd: zondag 19, 26 juli 2020 en zondag 2 augustus 2019. Prijs per persoon € 52,50 (inclusief lunch, exclusief drankjes). Kinderen tot 12 jaar € 27,50. Indien er in deze periode nog niet gevaren kan of mag worden, plannen we deze zondagen in september. Natuurlijk blijft uw voucher net zolang geldig totdat u aan boord bent geweest.

Wij maken uw dag gegarandeerd tot een succes! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker