Zeiltocht op het IJsselmeer

Zeilen op

het IJsselmeer

Altijd al eens willen zeilen op een groot schip? Een zeiltocht op het IJsselmeer is een unieke belevenis met Muider Compagnie. Ervaar een ontspannen gevoel en onderlinge verbondenheid op onze schepen. Uw personeelsdag, klantendag of familie-uitje viert u met Muider Compagnie.

Heerlijk uitwaaien op het IJsselmeer

Heerlijk uitwaaien met een zeiltocht op het IJsselmeer doet u aan boord van de luxe tjalken van Muider Compagnie. Geen ervaring of zeebenen? Een zeiltocht met de Muider Compagnie is toegankelijk voor iedereen. Aan boord voelt u zich snel thuis door onze gastvrije bemanning. Bij ons staat hospitality namelijk hoog in het vaandel.

Onderbreek de zeiltocht op het IJsselmeer voor leuke bezichtigingen aan wal. Bezoek Forteiland Pampus, het Muiderslot en gezellige havens binnen handbereik. Laat uw uitstapjes regelen bij de Muider Compagnie.

Bent u benieuwd naar de unieke beleving van een zeiltocht met de Muider Compagnie? Bekijk deze video:

U mag helpen bij het zetten van de zeilen en sturen van het schip. Kinderen zijn van harte welkom. Voor oudere, minder mobiele en niet zo actieve leden van uw gezelschap is er zowel boven- als benedendeks voldoende comfortabele ruimte aanwezig om van de elementen te genieten en even rustig bij te praten.

Wilt u deze unieke beleving van een zeiltocht met de Muider Compagnie liever zelf ervaren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een voorstel voor een prachtige dag op en aan het water.

Reddingsboei
Anker

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker