Zeilen op het IJsselmeer

Zeilen op

het IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer is een unieke belevenis! Altijd al eens willen zeilen op een groot schip? Zeilen met de Muider Compagnie is inspirerend en stimuleert de onderlinge verbondenheid. Samen een zeiltocht maken ontspant en brengt eenheid in gedachten. Of het nu om een personeelsdag, een klantendag of familie-uitje gaat, zeilen op het IJsselmeer blijft een inspirerende ervaring! En dat is exact wat De Muider Compagnie u kan bieden.

Heerlijk uitwaaien op het IJsselmeer

Stap voor een onvergetelijke zeiltocht met uw collega’s, familie of vrienden aan boord van de luxe tjalken van de Muider Compagnie. Onze gastvrije bemanning heeft hospitality hoog in het vaandel, waardoor iedereen zich aan boord van De Rederijker of De Egelantier al snel thuis voelt. Een zeiltocht met de Muider Compagnie is toegankelijk voor iedereen, zeilervaring en zeebenen zijn niet nodig.

Wilt u uw zeiltocht even onderbreken met een bezoek aan een locatie aan de wal, dan zijn er tal van mogelijkheden. Forteiland Pampus, het Muiderslot, de gezellige havens van de stadjes aan de Gouwzee, zoals Volendam, Monnickendam en Marken. Het ligt allemaal binnen bereik. Uitstapjes kunt u door ons laten regelen.

Bent u benieuwd naar de unieke beleving van een zeiltocht met de Muider Compagnie? Bekijk deze video:

U mag helpen bij het zetten van de zeilen en sturen van het schip. Kinderen zijn van harte welkom. Voor oudere, minder mobiele en niet zo actieve leden van uw gezelschap is er zowel boven- als benedendeks voldoende comfortabele ruimte aanwezig om van de elementen te genieten en even rustig bij te praten.

Vraag offerte aan

Wilt u deze unieke beleving van een zeiltocht met de Muider Compagnie liever zelf ervaren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een voorstel voor een prachtige dag op en aan het water.

Reddingsboei
Anker

De kombuis, een klasse apart

Ook op culinair gebied heeft de Muider Compagnie kwaliteit hoog in het vandaal. Een zeiltocht aan boord van de schepen van de Muider Compagnie is niet compleet zonder stevige lunch, uitgebreid borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet.

Catering opties
Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker