Verjaardagsfeest

Met vrienden of kennissen een verjaardag vieren op het water? Scheep dan in op de zeilschepen van de Muider Compagnie. Ruim opgezet en prima geschikt voor dat ene ultieme doel; U en uw gasten een prima verjaardagsfeest te bezorgen.

Uw verjaardagsfeest tot in de puntjes geregeld

Scheep in op onze prachtige dagtochtenschepen. Onze schepen zijn geschikt voor diverse groepsgroottes van 27 tot 55 personen. Onze catering is mediterraan van opzet. Onze kok tovert de heerlijkste gerechten op tafel. Door de ruime opzet zijn de Egelantier (45), Rederijker (55) uitstekend geschikt om te zeilen en… te loungen.

De tafels en stoelen gaan zo veel mogelijk van boord. Fat Boys komen ervoor in de plaats. Onze schepen worden getransformeerd in de eerste zeilend Loungeclub van Nederland! Zo veel mogelijk ruimte om te dansen. Bij mooi weer zeilen we de zonsondergang tegemoet.

Zeilen tijdens uw verjaardagsfeest? Dan bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker