Familiefeest

Zeilen en feesten tegelijk. Dat kan aan boord van de schepen van de Muider Compagnie. Onze schepen beschikken over uitstekende zeilkwaliteiten maar zijn daarnaast zowel aan dek als binnen in het sfeervolle dagverblijf voorzien van heel veel ruimte en comfort. De bemanning is gastvrij en de catering van topkwaliteit. Alle deelnemers, jong en oud, zullen zich dan ook al snel thuis voelen tijdens uw feest aan boord van een van de schepen van de Muider Compagnie.

Uw familiefeest tot in de puntjes geregeld

De Muider Compagnie is scheepseigenaar en boekingskantoor onder 1 dak. Dat betekent korte communicatielijnen tussen de klant en de schipper. We bieden u onze tjalkjachten “de Egelantier”(30) en de “Rederijker”(60) en het Statenjacht de Utrecht (27). Elk schip is bijzonder en ademt zijn eigen sfeer uit. Er is veel mogelijk met de schepen van de Muider Compagnie.

Het Statenjacht “de Utrecht” is veel gevraagd voor een piratenfeest. Een kijkje op het arrangement “Ronde om Pampus” zegt genoeg. Voor de meer cultureel geïnteresseerden bieden we het Rondje Historisch Muiden of treden we in de voetsporen van de VOC.

Voor zeilen tijdens uw familiefeest bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons om deze te bespreken.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker