Varen in Amsterdam

Varen in

Amsterdam

Voor een rondvaart grachten Amsterdam kiest u natuurlijk voor een prachtige klassieke salonboot zoals de Jean Schmitz. Amsterdam vanaf het water met een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een romantisch diner.

Varen door de grachten van Amsterdam

Al een aantal jaren hoort de rondvaart door de Amsterdamse grachten tot de meest populaire uitjes. Een vaartocht op de Amstel is natuurlijk prachtig op een klassieke salonboot. De rivier meandert zich door de stad met monumentale hoogtepunten zoals Carre, de Magere brug en het Stopera gebouw. Varend op de gracht kijkt u over het drukke verkeer heen en waant u zich in een oase van rust.

Heeft u een groepsuitje met een zakelijke of particulier karakter dan moet zeker eens een vaartocht op de Amstel overwegen. Onze salonboot Jean Schmitz is geschikt van groepen van 8-30 personen. Het schip kan half open gevaren worden. Bij zomer en mooi weer heeft uw groep optimaal contact met de omgeving. Bij mindere weersomstandigheden kan de salonboot dicht en de centrale verwarming aan.

Beleef het zelf en boek een rondvaart door de grachten van Amsterdam op de prachtige klassieke salonboot Jean Schmitz. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reddingsboei
Anker

De kombuis, een klasse apart

Ook op culinair gebied heeft de Muider Compagnie kwaliteit hoog in het vandaal. Een zeiltocht aan boord van de schepen van de Muider Compagnie is niet compleet zonder stevig lunch, uitgebreid borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker