Teambuilding personeelsuitje

U wilt graag een dagje zeilen met vrienden of familie. Of misschien wel met uw collega’s of klanten. Dat het een dagje zeilen moet worden heeft u al bedacht, alleen wie gaat die geslaagde dag voor u organiseren?

Een heerlijk dagje zeilen begint in Muiden

Zeilen kan overal in Nederland, maar een zeiltocht IJsselmeer is toch het mooiste: ruimte, wind en een prachtige horizon! Muider Compagnie kent het IJsselmeer als geen ander. Al sinds jaar en dag varen we met onze klassieke schepen vanuit Muiden over het grootste meer van Nederland. Of u nu alleen wilt zeilen, of uw dagje zeilen wilt combineren met een bezoek aan het historische eiland Pampus, bij ons bent u aan het goede adres!

Onze zeiltochten zijn tot in de puntjes verzorgd en naar eigen wens in te vullen. Of het nu gaat om een groep van 6 personen of om een groot evenement waarbij meerdere schepen en locaties betrokken zijn: u heeft 1 aanspreekpunt en dat is De Muider Compagnie.

Wij maken uw dag gegarandeerd tot een succes! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aan boord van de schepen van de Muider Compagnie komt de samenwerking binnen uw team gegarandeerd op een hoger niveau. Onder toeziend oog van onze professionele bemanning brengt en houdt u samen het schip onder zeil. De taken aan dek worden onderling verdeeld en bij het uitvoeren van manoeuvres als een overstag of een gijp is samenwerking een vereiste. En als het allemaal lukt, ervaart uw team vanzelf hoe leuk een goede samenwerking kan zijn.

Wie neemt het roer in handen?

Aan boord van onze tjalken is er voor alle deelnemers aan uw evenement een geschikte taak te vinden tijdens een teambuilding programma. Wie neemt het roer in handen? Wie is de motivator in het gezelschap als er even zwaar werk verzet moet worden? Wie springt als eerste bij wanneer er een extra handje nodig is? Wie heeft er moeite met het opvolgen van een commando?

Voor wie liever niet actief aan de zeiltocht deelneemt is er zowel boven- als benedendeks voldoende comfortabele ruimte aanwezig om van de elementen te genieten en de collega’s aan te moedigen.

Voor het maken van een zeiltocht aan boord van onze tjalken Egelantier en Rederijker heeft u geen zeilervaring nodig. Onze professionele crew maakt u wegwijs en zorgt voor de nodige begeleiding.

Zeilen maakt dorstig en hongerig. Ook daar hebben wij van de Muider Compagnie goed over nagedacht. Ons catering aanbod is groot en alle gerechten zijn huisgemaakt van kakelverse en seizoensgebonden producten. Aan de gezellige scheepsbar kunt u terecht voor een frisdrankje, glaasje wijn of een koud biertje.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een uitgewerkt programmavoorstel met kostenoverzicht? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Wij maken graag een voorstel op maat, zodat deze dag geheel in het kader van uw bedrijf staat.

Reddingsboei

De kombuis, een klasse apart

Op culinair gebied staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Maak uw zeiltocht compleet met een stevige lunch, borrelgarnituur of feestelijk (barbecue) buffet. Regel het vandaag nog bij Muider Compagnie.

Ster
Alexander
Afgelopen zomer op de rederijker gevaren! Wat een topdag. Heel mooi schip, prachtige zeilen, heel goed verzorgd. Beregezellige dag met goede bekenden op het water. Heel erg bedankt Menno en Julia voor deze prachtige dag!
Jennefer
Wij hebben onze trouwdag gevierd op de Egelantier. Het was Fantastisch! Eigenaren Menno en Julia hebben de mooiste dag in vervulling laten gaan, echt! Compliment aan Menno voor de prachtige ceremonie die hij voor ons had voorbereid.
Jurriaan van der Reijden
Wat was het een leuke dag met het hele team van Restaurant Moeders met dank aan Muider Compagnie Menno, Julia en Thijmen super gezeild met de tjalk de Egelantier en heerlijk gegeten en gezellig geborreld!!
Verrekijker