Bedrijfsuitje Zeilen IJsselmeer

Zeil mee met de Muider Compagnie

Stap aan boord van de prachtige tjalkjachten van de Muider Compagnie voor een spetterend bedrijfsuitje zeilen over het IJsselmeer. U wordt door onze professionele bemanning gastvrij ontvangen en wegwijs gemaakt aan boord, waarna we de haven uitvaren en samen de zeilen hijsen. Zeilervaring is niet nodig.

Uw bedrijfsuitje zeilen met de Muider Compagnie stellen wij aan de hand van uw wensen samen. U kunt een hele dag gaan zeilen, maar een middag- of avondzeiltocht behoort ook tot de mogelijkheden. Uw zeiltocht kan worden aangevuld met activiteiten zoals een bezoek aan het bijzondere Forteiland Pampus, het Muiderslot, een IJsselmeerstadje aan de Gouwzee of een spetterende RIB vaart.

Onze crew heeft hospitality hoog in het vaandel, zodat iedereen zich aan boord van onze sfeervolle zeilschepen al snel thuis voelt. De catering aan boord is huisgemaakt en kakelvers. Met alle dieetwensen kan rekening gehouden worden. Laat uw bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer verzorgen door de Muider Compagnie en uw bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een groot succes.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.