Zeilevenementen
De Muider compagnie organiseert voor groepen tot 300 personen nautische evenementen Met onze zeilschepen de Egelantier, de Rederijker en het Statenjacht “de Utrecht als basis, Het Statenjacht “de Utrecht” is bijzonder geschikt om uw Nautisch Evenement als Vlaggeschip te komen opluisteren.

Al talloze malen heeft dit prachtige admialiteitenschip de vlootschouw aangevoerd. Zo waren wij aanwezig bij Sail Amsterdam, Delfsail, Sail Kampen, Sail de Ruyter, Sail Kampen en talloze andere festivals. Daarnaast bieden wij een scala aan mogelijkhedenvoor uw zeilevenement. Deze arrangement maken wij”op Maat”. Laat u zich maar eens inspireren door onze arrangementen pagina.

indicatie kunt u hier een offerte aanvragen.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.