Zeilen Muiden Bedrijfsuitje

Zeilen vanuit Muiden, een fantastisch bedrijfsuitje

Wanneer u wilt zeilen vanuit Muiden als bedrijfsuitje biedt de Muider Compagnie verschillende programma's aan. Of u nu een middag, een dag of een middag/avond wilt gaan zeilen vanuit Muiden, aan boord van onze prachtige tjalkjachten kunt u uitstekend terecht.

Bedrijfsuitje Zeilen vanuit Muiden - voor elk wat wils

Een dagje op stap met collega's moet verfrissend zijn en eens een andere kijk op de zaak en op elkaar geven. Tijdens uw bedrijfsuitje moet iedereen daarom in de beste stemming zijn en zich goed kunnen vermaken. De bemanning van de schepen van de Muider Compagnie verzorgt al ruim 20 jaar geslaagde bedrijfsuitjes en weet als geen ander het beste uit uw bedrijfsuitje te halen. Bij ons aan boord is alles mogelijk. Actieve deelnemers mogen zich onder toezicht van onze matroos uitleven aan dek, voor de feestneuzen is er alle ruimte om de boel los te gooien, de kletskousen kunnen lekker bijpraten in de ruime kuip of aan de gezellige scheepsbar en de natuurliefhebbers hebben zowel boven- als benedendeks alle ruimte om van de elementen te genieten. 

   

 

 

 

 

 

 

Even van boord?

Daar zult u tijdens een middagzeiltocht geen gelegenheid voor, maar ook geen behoefte aan hebben. Aan boord is er dan genoeg te doen, te zien en te beleven. Bent u van plan om wat langer met elkaar onder zeil te gaan, dan kunnen we uw bedrijfsuitje aanvullen met bijvoorbeeld een bezoek aan Forteiland Pampus of een haventje aan de Gouwzee (Volendam, Marken of Monnickendam). De boel even opschudden? Dan halen we er een RIB bij waarmee u spectaculaire tochtjes over het water kunt maken. 

   

 

 

 

 

 

 

 Culinaire verrassingen

Natuurlijk wordt de innerlijke mens tijdens uw bedrijfsuitje niet vergeten. De catering aan boord van onze schepen komt uit eigen keuken, is kakelvers en wordt op een smakelijke manier geserveerd. Geef speciale wensen en dieten tijdig aan ons door, zodat wij ook daar rekening mee kunnen houden.

Op onze website treft u een aantal voorbeeldprogramma's en arrangementen aan die garant staan voor een geslaagd bedrijfsuitje. Mocht dit toch net niet zijn wat u zoekt, neem dan contact met ons op en vertel ons wat uw wensen zijn, zodat wij ook van UW bedrijfsuitje een belevenis kunnen maken waar iedereen nog lang met veel plezier over na zal praten.

    


Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.