Zeilarrangementen
De meeste uiteenlopende zeilarrangementen vindt u bij De Muider Compagnie. Met onze traditionele zeilschepen kunt u schitterende zeiltochten maken met vrienden, familie of collega's. Onze zeilarrangementen zijn het synoniem voor een fantastische zeildag op het mooie IJsselmeer.

Breng een bezoek aan Pampus, Volendam of Monnickendam. Het water is bij uitstek een plek om mensen nader tot elkaar te brengen. De wijde horizon verruimt de blik vanaf het moment dat u aan boord stapt. De dagelijkse beslommeringen blijven achter aan de wal..

De zeilarrangementen van De Muider Compagnie zijn gesplist naar doelgroep. Immers een zakelijke doelgroep heeft behoefte aan andere zeilarrangementen dan wanneer u met uw familie op stap zou willen. Uiteraard kunnen wij ook een op maat gemaakt zeilarrangement samen stellen. Hieronder een overzicht van een aantal zeilarrangementen die wij kunnen aanbieden:


Zakelijk zeilarrangementen
Particuliere zeilarrangementen

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.