zeil bedrijfsuitje

Ga zeilen tijdens uw bedrijfsuitje!

Zeilen is een uitstekende activiteit tijdens uw bedrijfsuitje. Zeilen als bedrijfsuitje heeft namelijk alles in zich. Samen de handen uit de mouwen steken maar ook heerlijk ontspannen uitwaaien op het dek. Teambuilding en ontspannen samenzijn. Dat is wat een zeil bedrijfsuitje u kan bieden. 

Voorwaarde is wel dat u in zee gaat met een rederij die ruime ervaring heeft met het organiseren van bedrijfsuitjes zeilen. De Muider Compagnie is zo'n rederij. Reeds veel bedrijven hebben een onvergetelijk bedrijfsuitje beleefd bij De Muider Compagnie.

Wij bieden verschillende arrangementen: van een dagje zeilen tot een combinatie van zeilen en cultuur. Zo kunt u een tussenstop maken op het historische eiland Pampus of bij de Bataviawerf in Lelystad. De keuze is aan u.

vrijgezellenfeest-zeilenTijdens de tocht zullen u en uw collega's geheel worden verzorgd door onze bemanning. Doordat al onze schepen zijn voorzien van een volledige professionele keuken, kunnen we alles serveren: van een eenvoudige lunch tot een geheel high cuisine diner!

Hieronder aan aantal arrangementen aan welke zeer geschikt zijn voor een bedrijfsuitje:
1. Bedrijfsuitje Zeilen Muiden Pampus
2. Bedrijfsuitje Zeilen Zeilregatta
3. Bedrijfsuitje Zeilen Sloeproeien
4. Bedrijfsuitje Wijn Zeilen


Bij De Muider Compagnie doet u rechtstreeks zaken met de scheepseigenaar. Onze schepen behoren tot de sterrenklasse; de mooiste traditionele zeilschepen van Muiden en omgeving.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.