Teambuilding Zeilen

Aan boord van de schepen van de Muider Compagnie komt de samenwerking binnen uw team gegarandeerd op een hoger niveau. Onder toeziend oog van onze professionele bemanning brengt en houdt u samen het schip onder zeil. De taken aan dek worden onderling verdeeld en bij het uitvoeren van manoeuvres als een overstag of een gijp is samenwerking een vereiste.  En als het allemaal lukt, ervaart uw team vanzelf hoe leuk een goede samenwerking kan zijn.

Teambuilding personeelsuitje

Aan boord van onze tjalken is er voor alle deelnemers aan uw evenement een geschikte taak te vinden tijdens een teambuilding programma. Wie neemt het roer in handen? Wie is de motivator in het gezelschap als er even zwaar werk verzet moet worden? Wie springt als eerste bij wanneer er een extra handje nodig is? Wie heeft er moeite met het opvolgen van een commando? Wie weet blijkt de goedlachse koffiedame een geboren teamleider te zijn ....

Voor wie liever niet actief aan de zeiltocht deelneemt is er zowel boven- als benedendeks voldoende comfortabele ruimte aanwezig om van de elementen te genieten en de collega's aan te moedigen. Voor het maken van een zeiltocht aan boord van onze tjalken Egelantier en Rederijker heeft u geen enkele zeilervaring nodig. Onze professionele crew maakt u wegwijs en zorgt voor de nodige begeleiding.

Zeilen maakt dorstig en hongerig. Ook daar hebben wij van de Muider Compagnie goed over nagedacht. Ons catering aanbod is groot en alle gerechten zijn huisgemaakt van kakelverse en seizoensgebonden producten. Aan de gezellige scheepsbar kunt u terecht voor een frisdrankje, glaasje wijn of een koud biertje van de tap.

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.