relatie evenement

Het ultieme programma voor een geslaagde relatiedag  

Een relatiedag is bij uitstek het instrument om de banden met uw relaties weer eens aan te halen en op te frissen. Wilt u uw relaties een verrassende dag bezorgen en uw bedrijf of product eens goed bij ze op de kaart zetten, dan hebben wij voor u een programma samengesteld waarin alles en iedereen aan bod komt. In dit programma combineren we spannende momenten met ontspanning en is er voldoende gelegenheid om uw bedrijf of product te presenteren en uitgebreid te netwerken. Een dag aan boord van onze luxe tjalken in combinatie met de spanning en sensatie van het wedstrijdzeilen met de IMX-40 racers "Appel" en "Peer" zullen uw genodigden niet snel vergeten.

Voorbeeldprogramma o.b.v. 40 personen

We ontvangen u en uw genodigden aan boord van één van onze prachtige tjalkjachten met een heerlijke lunch. Als iedereen aanwezig is varen we de haven uit. We gaan vanmiddag wedstrijdzeilen met de IMX-40 racejachten van onze partner Sailing Business Events. U heeft geen zeilervaring nodig om een wedstrijd te zeilen met deze snelle schepen. Uw professionele schipper legt u de kneepjes van het zeilvak uit. Tijdens de afvaart krijgt u uitleg over het programma, het bedienen van het schip en de reglementen van het wedstrijdzeilen. Onze tjalk zoekt een mooie ankerplaats en we verdelen uw gezelschap in teams van maximaal 10 personen. Bij een gezelschap van 40 personen hebben we zo 4 teams. 

De beide IMX-40 racejachten "Appel" en "Peer" komen langszij en de eerste 2 teams stappen aan boord. De wedstrijdleiding heeft inmiddels de boeien van de wedstrijdbaan uitgelegd in de buurt van onze tjalk. De teams aan boord van de Appel en Peer krijgen uitleg over de bediening van het schip en varen daarna, onder leiding van een professionele schipper, de eerste wedstrijd. De beide teams aan boord van onze tjalk kunnen de verrichtigen van de racers goed volgen, maar misschien neemt u ze liever even een uurtje benedendeks apart voor een presentatie van uw bedrijf of product. Na het varen van de eerste wedstrijd komen de racejachten terug naar de tjalk en wisselen we de teams om bovenstaand programma te herhalen. Meestal is er nog gegelenheid voor het varen van een finale, waarvoor de twee winnende teams worden uitgenodigd. 

Aan het eind van de middag verzamelen alle teams weer aan boord van onze tjalk, waar gezorgd wordt voor een spetterende aftersail. We kunnen voor een drankje, hapje en zelfs een uitgebreid (BBQ) buffet op het water blijven, maar het programma ook afsluiten in de haven van afvaart. 

Wilt u meer weten over prijzen en mogelijkheden van dit programma? Aarzel dan niet om eens contact met ons op te nemen.

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.