Evenementen

De schepen van de Muider Compagnie zijn aanwezig bij vele evenementen. Voor elk spraakmakend nautisch evenement worden onze schepen uitgenodigd. Zo worden onze tjalken al sinds de eerste editie van SAIL Amsterdam geaccrediteerd als deelnemend schip. Maar ook tijdens Delfsail, Sail Den Helder en de Volvo Ocean Race kunt u onze luxe tjalkjachten vinden. 

De Muider Compagnie heeft al bijna 30 jaar ervaring in het organiseren van nautische evenementen. Voor evenementenbureaus zijn wij dan ook het aanspreekpunt wanneer er een nautisch tintje aan een evenement gegeven moet worden. De organisatie van alles op en aan het water kunt u met een gerust hart overlaten aan de Muider Compagnie. 

 Vlaggetjesdag Muiden

Vlaggetjesdag Muiden 2019 vindt plaats op maandag 22 april. De Muider Compagnie heeft een verrassing voor u in petto in de vorm van een totaal vernieuwde Egelantier. U bent van harte welkom aan boord. Onze Egelantier is te vinden aan de Herengracht t/o huisnummer 38 (tussen de Groote Zeesluizen en het Muiderslot).

Tjalk De Egelantier houdt Open Huis

Nieuw concept - luxe zeilschip, besloten vergaderlocatie, bijzondere woning

Zeilen zoals vanouds, met de schipper en zijn vrouw. Zeilen anno nu. Traditioneel,  maar wel voorzien van alle hedendaagse gemakken. Maak kennis met Menno, Julia en hun bijzondere (sfeervolle) schip.

Sail Amsterdam 2020

Deze jubileumeditie van SAIL Amsterdam belooft weer een groots nautisch spektakel te worden. Onze tjalkjachten De Egelantier en De Rederijker waren er vanaf de eerste SAIL al bij. Ook voor SAIL Amsterdam 2020 zijn onze schepen door de organisatie van SAIL weer geaccrediteerd. Alleen geaccrediteerde schepen hebben toegang tot de Oranjehaven, waar de Tall Ships te vinden zijn. Voor een totale beleving van SAIL Amsterdam scheept u dus in aan boord van de schepen van de Muider Compagnie !

Full Service van de Muider Compagnie

De Muider Compagnie is een full-service evenementen bureau. U kunt bij ons terecht wanneer u een evenement wilt (laten) organiseren op of aan het water. Voor evenementen op het water zetten wij natuurlijk graag onze prachtige tjalkjachten in. Maar daarnaast kunnen wij u ook andersoortige schepen aanbieden van partijen waarmee wij goed bekend zijn en die hospitality en kwaliteit net zo hoog in het vaandel hebben staan als wij.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.