Evenementen.

De schepen van de Muider Compagnie doen mee aan vele, grotere en kleinere, zeilevenementen. We noemen bijvoorbeeld Delfsail, Sail Den Helder, Volvo Ocean Race en Sail Amsterdam. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in uit organisatie en uitvoer van grotere bedrijfsevenementen tot 600 personen.

hardzeildagen Muiden

Hardzeildagen Muiden - 29 en 30 oktober 2016

Voor de 38ste keer worden ook dit jaar de Muider Hardzeildagen weer georganiseerd. Deze zeilwedstrijd is de seizoensafsluiting voor de "bruine vloot" waarbij de schippers elkaar na een lang seizoen nog 1 keer kunnen ontmoeten voordat de winter invalt en iedereen zich zal gaan terugtrekken in zijn thuishaven. Daarom heeft dit weekend het karakter van zowel een wedstrijd als een schippersfeest. Om de competitie levendig en eerlijk te houden worden de schepen ingedeeld in diverse klassen zoals grote en kleine klippers, grote en kleine tjalken en visserijschepen.

Zeil mee aan boord van De Rederijker - € 65,00 per persoon

Wilt u dit zeilspektakel eens van dichtbij meemaken, zeil dan mee met de Muider Compagnie aan boord van onze oergezellige Rederijker. Ook individuelen en kleine groepen zijn van harte welkom. In deze prijs is begrepen: koffie/thee met lekkernijen bij inscheping, een stevige en smakelijke schipperslunch en een uitgebreid borrelgarnituur. Onze scheepsbar is gevuld met drankjes uit een Hollands assortiment (bier, wijn, frisdranken en een borrel of bittertje). Drankjes zijn niet in de prijs begrepen en kunt u contant aan boord afrekenen.

Programma

Vanaf 09:00 uur kunt u inschepen aan boord van De Rederijker. Het schip ligt afgemeerd aan de Herengracht in Muiden tegenover huisnummer 38. U wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Rond 10:00 uur gooien we de trossen los en varen we samen met tientallen prachtige traditionele zeilschepen de haven uit. Natuurlijk zetten we zeil en varen we de wedstrijdbaan. Deze baan is 's morgens aan de hand van weer en wind zodanig uitgezet, dat er een mooie dag gezeild kan worden. Voor het zetten van de zeilen en het sturen van het schip hebben we uw hulp nodig. Zeilervaring is niet vereist. Onze professionele crew geeft u de nodige aanwijzingen.  Wij verzorgen voor een stevige schipperslunch en een uitgebreid borrelgarnituur en een overheerlijke maaltijd.  Rond 17:00 uur zullen we terug zijn in de haven van Muiden, waarna het feest kan beginnen.

Reserveringen en meer informatie

Wilt u meezeilen of wat meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 0294-262413 en per email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

 

Sail Amsterdam 2020

Ook tijdens Sail Amsterdam 2020 zal de Muider Compagnie weer 'acte de presence' geven met haar zeilschepen.  De Rederijker, de Egelantier zulen aanwezig zijn bij dit grootste, vrij toegankelijke, Sailevenement van Europa. Sinds 1975 is Sail Amsterdam uitgegroeid tot het grootste publieksevenement van ons land.

Full Service van de Muider Compagnie

De Muider Compagnie is een full-service evenementen bureau. U kunt bij ons terecht wanneer u een evenement wilt (laten) organiseren op of aan het water. Voor evenementen op het water zetten wij natuurlijk graag onze prachtige tjalkjachten in. Maar daarnaast kunnen wij u ook andersoortige schepen aanbieden van partijen waarmee wij goed bekend zijn en die hospitality en kwaliteit net zo hoog in het vaandel hebben staan als wij.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com