Zeilen met de Zaak

Bedrijfsuitjes en andere zakelijke evenementen

De Muider Compagnie geeft al zo'n 20 jaar vorm aan diverse zakelijke evenementen op en om het water. Vanuit de havens van onder andere Muiden en Amsterdam IJburg geven wij vorm aan uw bedrijfsuitje, relatiedag of ander zakelijk evenement. Natuurlijk zetten wij daarbij onze prachtige tjalkjachten De Egelantier en de Rederijker in, maar we combineren ze graag met de producten van diverse andere partijen waarmee we al jaren succesvol samenwerken. Uw zeiltocht kunnen we bijvoorbeeld aanvullen met een spectaculaire zeilwedstrijd aan boord van de IMX-40 racers van onze partner Sailing Business Events, of uitbreiden met een spel of workshop op het bijzondere forteiland Pampus. 

Of het nu gaat om een groep van 4 mensen of het gaat om een groot event: u heeft 1 aanspreekpunt en dat is De Muider Compagnie. Wij maken uw dag gegarandeerd tot een succes!

   

 

 

Zeilen Muiden

Zeilen uit Muiden is zeilen op koninklijk niveau.

Immers, onze koninklijke familie verkiest Muiden als afvaarthaven voor een dagje zeilen. En dat niet zonder reden. Dit schitterende Noord Hollandse stadje heeft naast een schilderachtige haven, de beschikking over een zeesluis en het overbekende Muiderslot. Koning, keizer, admiraal. Uit Muiden zeilen we allemaal!

 

Door haar centrale ligging kunt u vanuit Muiden naar diverse interessante plekken rondom het IJsselmeer zeilen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zeiltocht naar Pampus? Of naar Monnickendam of Volendam? Allemaal uitstekend bereikbaar per zeilboot vanuit Muiden.

Het is daarom logisch dat het aantal aanbieders van zeilarrangementen vanuit Muiden erg groot is. De Muider Compagnie is daar een van. Wij varen met de Egelantier en de Rederijker die tot de mooiste zeilschepen behoren van Muiden en omgeving. Dus als u kiest om uw dagje zeilen door De Muider Compagnie te laten organiseren, bent u verzekerd van kwaliteit. Die kwaliteit heeft niet alleen betrekking op onze schepen, maar ook op onze bemanning en onze catering.

Bij De Muider Compagnie kunt u kiezen voor diverse zeilarrangementen of zelf op maat uw eigen arrangement samen stellen. Doordat wij zelf scheepseigenaar zijn kunt u bij De Muider Compagnie rechtstreeks boeken. Hierdoor zijn wij in staat een bijzonder gunstige prijs / kwaliteit verhouding te realiseren. Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan eens onze arrangementen en onze referentielijst en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

catering-muider-compagnierijksmuseum-muiderslot

Muiderslot

Het Amsterdamse water op

Amsterdam en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze populaire combinatie maakt dat de grachten inmiddels vol zijn gelopen. Voor de rondvaartboten staan lange wachtrijen en de salonboten tuffen in lange files voorbij. Maar het water van Amsterdam houdt niet op bij de grachten. Vanuit de nieuwe haven van Amsterdam IJburg vaar je direct het IJsselmeer op. Stap aan boord van de schepen van de Muider Compagnie en er gaat een wereld voor u open......

Zeiltocht met BBQ

Bijzonder barbecueën bij de Muider Compagnie

Sluit uw middagtocht zeilen of dagtocht zeilen op een bijzondere manier af met een uitgebreide barbecue op het water. Bij het vallen van de avond doeken we de zeilen op en zoeken we een mooie ankerplaats in de luwte tussen de eilandjes voor de kust van Muiden of Amsterdam. Op het achterdek steken we de barbecue aan. Terwijl u de zon in de Zuiderzee ziet zakken kunt u de belevenissen van vandaag onder het genot van een heerlijke maaltijd nog even met elkaar doornemen. Een populair programma voor zowel een bedrijfsuitje, familiefeest als relatiedag.

Bedrijfsuitjes voor grote groepen 

Ook met een grote groep (meer dan 100 personen) kunt u bij de Muider Compagnie terecht voor een spetterend evenement. Onze tjalken De Egelantier (tot 50 personen) en De Rederijker (tot 60 personen) beschikken over uitstekende zeilkwaliteiten en zijn aan elkaar gewaagd. Een grote groep verdelen we over beide schepen, waarmee we vervolgens een wedstrijd gaan varen. Onder leiding van onze schippers en hun matrozen gaat u elkaar de loef afsteken. Een geweldige teambuilding activiteit waaraan we op deze manier ook nog een competitief element toevoegen.

Wandelen Zeilen

Een wandeling door historisch Muiden.

Al is Muiden klein, u kunt zich in Muiden prima een volledige dag vermaken. Wij hebben voor u een programma samengesteld dat u gedurende de dag langs alle bijzonderheden van dit historische havenstadje voert.

Avondzeiltocht IJsselmeer

Bedrijfsuitje na werktijd

Steeds meer bedrijven hebben het te druk om vanwege een bedrijfsuitje de zaak een paar uur te sluiten. Daar hebben we bij de Muider Compagnie een goede oplossing voor. Stap na sluitingstijd van uw bedrijf met uw collega's of relaties aan boord van een van onze prachtige schepen. Waai even een paar uurtjes lekker uit, geniet van een drankje, een hapje en een uitstekende maaltijd en leer elkaar even op een heel andere manier kennen. En de volgende morgen .... gewoon weer aan de slag.

Middagtocht Zeilen

Doorbreek de sleur

Voor een middagje zeilen met collega's, relaties, vrienden of familie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze schepen combineren sportiviteit met comfort. De Egelantier en de Rederijker zijn speciaal ingericht voor een optimale middag zeilen. Aan boord treft u zowel boven- als benedendeks veel comfortabele (zit)ruimte aan. De schepen hebben een gezellige scheepsbar (bier van de tap) en de catering is huisgemaakt en kakelvers. Onze tjalken de Egelantier en Rederijker beschikken daarnaast over uitstekende zeilkwaliteiten. Kortom: voor een middagje uitwaaien kunt u uitstekend terecht bij de Muider Compagnie.

Dagtocht Zeilen

Een dagje uit met de Muider Compagnie

Onze schepen combineren luxe en comfort met uitstekende zeileigenschappen. Of het nu om pure ontspanning, teambuilding, relatiemarketing of een productpresentatie gaat; wij van de Muider Compagnie zijn van alle markten thuis. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is en laten u hierbij een paar voorbeelden zien. Arrangementen zult u bij de Muider Compagnie niet tegenkomen. Voor het samenstellen van een programma aan boord van onze schepen zijn uw wensen ons uitgangspunt. Zo kunnen wij een onvergetelijke dag voor u organiseren. Neem daarom voor een passend voorstel altijd even contact met ons op.

Wilt u eens wat volstrekt anders met collega’s, zakenrelaties of branchegenoten? Scheep dan in bij de Muider Compagnie en ga Zeilen en Loungen. Maak deel uit van de eersts zeilende loungeclub van het IJsselmeer! Onze schepen zijn zeer geschikt voor een dergelijk, kleinschalig, lounge feest. Sailing en Grooving! Future Groove Express (FGE) heeft jarenlang opgetreden met saxofonist Hans Dulfer en zette met hem menig studentenfeest, jazzfestival, bruiloftfeest, bedrijfsevenement of ander feest volledig op de kop.

Zeilen Pampus Muiden

Zeilen - Pampus - Muiderslot

Speciaal voor wat grotere groepen heeft De Muider Compagnie een programma samengesteld waarbij u in één dag kunt genieten van alles dat Muiden zo bijzonder maakt. U brengt een bezoek aan het Muiderslot en aan het bijzondere forteiland Pampus. Maar ook hijst u samen de zeilen van één van onze prachtige tjalken en maakt een zeiltocht over het IJsselmeer. Dit programma, dat wij "Rondje Historisch Muiden" hebben gedoopt, is mogelijk voor gezelschappen tot 120 personen, van dinsdag t/m donderdag in de periode 1 mei tot en met 30 september.

Zeil Gouwzee

Volendam, Marken of Monnickendam 

Zeil vanuit de haven van Muiden of Amsterdam IJburg naar één van de beroemde IJsselmeerstadjes. De zeiltocht brengt u langs de vuurtoren van Marken en eenmaal aangekomen in de haven van het stadje dat we aandoen is er even tijd voor een wandeling over de gezellige kade of een rondleiding door een gids in klederdracht. Een mooi en dagvullend programma voor een personeelsuitje of zeiltocht met familie en vrienden. 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com