Vergaderen Zeilen

Vergaderen en zeilen- een zinvolle combinatie

De beide tjalken van de Muider Compagnie zijn uitermate geschikt als vergaderlocatie voor groepen tot zo'n 40 personen. De (verrassend grote en lichte) ruimte benedendeks kan in allerlei opstellingen worden ingericht. Beamer en scherm zijn aanwezig. Voor wifi kan op aanvraag worden gezorgd.

Tijdens een vergadering houdt u de aandacht van de deelnemers meestal niet langer dan 2 uur vast. Dan wordt het tijd voor een break. Vergadert u aan boord van een van onze schepen, dan ligt die verfrissende pauze binnen handbereik. Haal even een frisse neus aan dek en binnen een kwartier kunt u er weer volledig geconcentreerd tegenaan. 

Klaar met vergaderen? Goede afspraken kunnen maken? Dan sluiten we de dag af met een klein feestje. Even samen uitwaaien, de zeilen hijsen en een drankje drinken in een bijzondere en stijlvolle omgeving. De afspraken die u tijdens uw meeting hebt gemaakt zullen hiermee niet snel vergeten worden.

De schepen van de Muider Compagnie hebben hun thuishavens in Muiden en Amsterdam IJburg. We kunnen tijdens uw bijeenkomst in de haven blijven liggen, maar ook (tijdens de ontvangst met koffie, thee en iets lekkers) uitvaren en een mooie ankerplaats zoeken tussen de eilandjes voor de kust. 

De Muider Compagnie heeft zich de afgelopen 20 jaar gespecialisieerd in het verzorgen van zakelijke evenementen en heeft in dat kader voor talloze bedrijven ook vergaderingen aan boord georganiseerd. Wanneer u belangstelling heeft voor onze schepen als locatie voor een goed overleg, dan doen wij u graag een verrassend en passend voorstel.

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439