Trouwen Varen

Trouwen gecombineerd met varen. Steeds meer mensen ontdekken hoe bijzonder deze combinatie is. U vaart samen met uw bruiloftsgasten over het IJsselmeer en geeft elkaar het “ja woord” midden op het water met het Muiderslot als achtergrond decor. Trouwen en varen op één van de traditionele zeilschepen van De Muider Compagnie is dé garantie voor een onvergetelijke trouwdag.
Passend trouw & vaar arrangement voor ieder gezelschap

De Muider Compagnie heeft jarenlange ervaring met het combineren van trouwen en varen op het IJsselmeer. Voor een onvergetelijke trouwdag kiest u voor trouwen op ons authentieke VOC statenjacht De Utrecht. Varend op dit schip waant u zich in vervlogen tijden. Daarnaast hebben wij ook beschikking over een tweetal schitterende tjalkjachten. Hierdoor kunnen wij voor praktisch ieder gezelschap een passend trouw & vaar arrangement aanbieden.
Trouwen, varen en heerlijk eten!

Uw trouwdag is natuurlijk niet compleet zonder goede catering. Het is daarom goed te weten dat De Muider Compagnie de beschikking heeft over een echte chefkok. Bij De Muider Compagnie bent u verzekerd van excellente catering en dat op de mooiste schepen van Muiden en omgeving. Meer informatie over onze “trouwen en varen” arrangementen op onze trouwpagina.

Tenslotte is het goed te weten dat u bij De Muider Compagnie direct zaken doet met de scheepseigenaar. U kunt bij ons boeken zonder de tussenkomst van een boekingskantoor. Hierdoor heeft u altijd direct contact en zijn wij in staat onze trouw & vaar arrangementen voor concurrerende prijzen aan te bieden.

Lees meer...

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439