Teamuitstapje Zeilen
Zeilen als teamuitstapje voor een onvergetelijke dag zeilen

Heeft u wel eens overwogen om te gaan zeilen tijdens uw teamuitstapje? Scheep dan in bij de zeilschepen van de Muider Compagnie. Of u nu een teamuitstapje voor een grotere of kleinere groep moet organiseren,maakt niet uit. De Muider Compagnie is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in teamuitstapjes op het water.

Wij zijn scheepseigenaar van een drietal zeer bijzondere schepen die bij uitstek geschikt zijn voor uw teamuitstapje zeilen. Ze zijn speciaal ontworpen voordat ene ultieme doel; u een zo prettig mogelijke dag te bezorgen. Onze tjalkjachten de Egelantier (45 personen) en de Rederijker (55 personen) zijn in klassieke stijl gebouwd. Glanzend mahoniehout en gepoetst koper stralen u tegemoet, wanneer u aan boord komt. De gezellige bar ligt dichtbij de ruime kuip in de buitenlucht. Benedendeks ligt het aangename restaurant bij de keuken. Naast het comfort staat een teamuitstapje bij ons aan boord garant voor de nodige sportiviteit. Gezamenlijk zetten we de zeilen . Gezamenlijk gaan we overstag.

Het Statenjacht "de Utrecht"wordt door ons geexploiteerd. Dit bijzondere schip biedt plaats aan 27 personen. Ze is de enige VOC replica onder zeil

Bekijkt u voor de mogelijkheden tijdens uw teamuitstapje ook eens onze zeilarrangementen. U vindt daar tal van originele ideeen voor uw teamuitstapje. Van vergadering aan boord tot aan een complete zeilwedstrijd toe.

Omdat we weten dat zeilen hongerig en dorstig maakt wordt ook de inwendige mens niet vergeten. De keuken is mediterraan van origine

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.