Teamtraining Zeilen
Met Janto Botting heeft de Muidercompagnie een enthousiaste trainer aangetrokken, die klaar staat om zowel team als individu te laten werken aan de kwaliteiten op het gebied van communicatie en gedrag. Met jaren ervaring als schipper op o.a. onze schepen, weet juist Janto het schip optimaal te benutten tijdens de team training. Maak gebruik van alle mogelijkheden die deze unieke omgeving u biedt en ga bijvoorbeeld als team de uitdaging aan om een schip echt zelf te 'runnen' en te zeilen.

Dus dit keer geen team training in een zaal, zittend achter een tafel of kijkend naar een scherm, maar trainingen gericht op (inter) actie waarin de groep centraal staat en de theorie direct in de praktijk toegepast kan worden!

In ons aanbod vindt u 10 modules waaruit u kan kiezen. Uw team training wordt nog verder op maat gesneden doordat er vooraf standaard een (telefonisch) intake gesprek plaatsvindt. Hierin worden doel en details vastgesteld, zodat succes gegarandeerd is.

Een module beslaat standaard 1 dagdeel (3 a 4 uren) m.u.v. de teambuilding. Dit kan uitgebreid worden tot een hele dag of zelfs meerdere dagen! De intensiteit van de team training kan varieren van een leuke toevoeging tot een intensief programma tijdens het zeilen, inclusief theorie, toepassing en reflectie.

Teambuilding en Teamtraining!

Het schip als metafoor voor uw bedrijf. Samenwerking en communicatie zijn noodzakelijk om vooruit te komen en de beoogde koers te varen. (Tuckman,eneagram,

Teamscan:

Welke rollen zijn er vervuld binnen uw team en hoe verhouden deze zich tot elkaar? Hoe compleet is uw team? (teamrollen Belbin)

Effectief Communiceren:

Praktische vaardigheden in de verbale en non-verbale communicatie. (feedback geven, gastgerichtheid, gesprekstechnieken)

Brainstormen:

Word creatief en kom met elkaar tot innovatieve oplossingen en ideeen. Laat uw fantasie de vrije loop onder begeleiding van de trainer. (brainstorm technieken)

Instructie geven:

Instructie geven op de manier die past bij de ontvanger. Zorg ervoor dat u beter begrepen wordt. (leerstijlen Kolb)

Onthaast!

Raak onthaast tijdens deze training en leer technieken die u zelf kunt toepassen. (visualisatie)

Time Management:

Handvatten om effectiever met uw tijd om te gaan en aan het einde van de dag eens tijd over te houden. (Eisenhowerschema)

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.