Arrangement Tropical Dream

Een Caraibisch sausje over een Hollandse zeiltocht

Waarom niet? Iets te vieren met vrienden, kennissen of familie? Maak van uw feest of party een groot en vrolijk succes met ons Tropical Dream arrangement. Onze zeilschepen zijn bij uitstek geschikt voor een tropische verrassing. Hopelijk spelen de weergoden een tropisch deuntje mee…..

Programma: Tropical Dream

13.30 uur Uw gezelschap stapt aan boord in de haven van IJburg of Muiden. U wordt ontvangen met bloemenkransen en een romantische cocktail; de Tequila Sunrise terwijl de 

coctailparty-muider-compagnieSalsa muziek klinkt. De bemanning heet  u welkom en dan is het tijd voor aktie, wij verlaten de haven. 14.00 uur Buitengaats steken we met elkaar de handen uit de mouwen bij het zetten    van de zeilen. De route overlegt u met de schipper, u vaart bv langs    Pampus of Durgerdam richting het Paard van Marken. Als de zeilen staan is het tijd.......... voor een dansje.

Tip: Leuk is het natuurlijk als uw gasten zich tropisch kleden, een "Hawai-Shirt" is vast nog wel ergens te vinden.

15.30 uur Onderweg geniet u van een hapje en een drankje. De cocktails worden geshaked en de hapjes gaan rond

17.30 uur De zon gaat langzaam onder en wij zijn helaas terug in de haven van  IJburg of Muiden. Einde van een heerlijke middag waar u nog lang met een zonnig gevoel aan terug zult denken


Uiteraard is het ook mogelijk dit arrangement naar eigen wensen aan te passen.  Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.

jazz-zeilenwelkomstdrankje-muider-compagnie1Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.