Trouwen Vuurtoren Paard van Marken

Trouwlocatie Paard van Marken

De vuurtoren van Marken. Een bijzondere trouwlocatie die op z'n mooist over het water te bereiken is. Stap met uw gezelschap aan boord van een van de schepen van de Muider Compagnie. We hijsen samen de zeilen en koersen af op de vuurtoren van Marken, waar we afmeren aan de steiger. U gaat van boord en geeft elkaar het ja-woord met de voetjes in het zand ....

Ook een programma met de vuurtoren Het Paard van Marken als locatie voor de huwelijks ceremonie stellen wij in nauw overleg met u samen. Maar om u een voorbeeld te geven:

Om 12:00 uur scheept in in in de haven van Muiden of Amsterdam. U wordt ontvangen met een heerlijke lunch en we gooien de trossen los. Samen hijsen we de zeilen en zetten we koers richting de vuurtoren. Deze tocht zal, afhankelijk van weer en wind, ongeveer 2 uur duren.

Wanneer we zijn aangekomen bij de vuurtoren het Paard van Marken gaat u van boord. De bewoonster van de vuurtoren is ook Bijzonder Ambtenaar van de gemeente Waterland en zij zal u in de echt verbinden. De ceremonie vindt plaats op het strand direct onder de vuurtoren.

https://www.youtube.com/watch?v=4lHtJS2fH-I

Na de ceremonie komt u weer aan boord, waar we een toast uitbrengen op het kersverse bruidspaar. We verlaten het Paard van Marken en zetten de zeilen weer. De middag brengen we ontspannen onder het genot van een hapje en drankje door op het water. Wilt u ook het diner aan boord gebruiken, dan zoeken we aan het begin van de avond een mooie ankerplaats. U sluit deze bijzondere dag dan af met een uitstekende maaltijd, terwijl u de Zon in de Zuiderzee ziet zakken.

Wilt u meer informatie en/of een voorstel ontvangen voor uw huwelijk op deze bijzondere locatie, neem dan gerust eens contact met ons op.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439