Zeilen Muiden

Comfortabel traditioneel zeilen

Stap voor een onvergetelijke zeiltocht met uw familie of vrienden aan boord van de luxe tjalken van de Muider Compagnie. Onze gastvrije bemanning heeft hospitality hoog in het vaandel, waardoor iedereen zich aan boord van De Rederijker of De Egelantier al snel thuis voelt. Een zeiltocht met de Muider Compagnie is toegankelijk voor iedereen, zeilervaring en zeebenen zijn niet nodig. En, niet onbelangrijk, onze catering is van uitstekende kwaliteit.

 

Zeilen MuidenEen paar uur heerlijk uitwaaien

Bij de Muider Compagnie kunt u terecht voor verschillende programma's voor een onvergetelijk familie-uitje, bedrijfsuitje, een relatiedag of ander evenement. Aan boord van één van onze prachtige tjalken waait u samen lekker even uit. U mag helpen bij het zetten van de zeilen en sturen van het schip (kinderen zijn van harte welkom). Voor oudere, minder mobiele en niet zo actieve leden van uw gezelschap is er zowel boven- als benedendeks voldoende comfortabele ruimte aanwezig om van de elementen te genieten en even rustig bij te praten.

Duur van uw zeiltocht

Zeilen MuidenDat mag u zelf bepalen. U kunt een hele dag met ons onder zeil, maar een middag, een avond of zeiltocht met BBQ daarvan is ook mogelijk. Komt uw gezelschap uit alle delen van het land, dan is het wellicht raadzaam om niet al te vroeg in te schepen. Gaan er veel (kleine) kinderen mee, dan duurt een hele dag aan boord misschien wat lang. Aan de hand van wat meer informatie over uw gezelschap kan De Muider Compagnie u ook over de duur van uw zeiltocht adviseren. Neem gerust eens contact op om te vragen welk programma u het best zou passen.

Eten en drinken

Een dag in de buitenlucht maakt hongerig en dorstig. Daar weten wij van de Muider Compagnie alles van. We hebben daarom gezorgd voor een Zeilen Muidenuitgebreid cateringaanbod, waaruit u zelf een keuze kunt maken. Alle gerechten zijn huisgemaakt, komen uit eigen keuken, zijn bereid van eerlijke producten en kakelverse ingrediënten. Met alle dieetwensen (mits tijdig doorgegeven) kan rekening gehouden worden.

Even van boord

Wilt u uw zeiltocht even onderbreken met een bezoek aan een locatie aan de wal, dan zijn er tal van mogelijkheden. Forteiland Pampus, het Muiderslot, de gezellige havens van de stadjes aan de Gouwzee.  (Volendam, Monnickendam en Marken). Het ligt allemaal binnen bereik. Uitstapjes kunt u door ons laten regelen. Zo heeft u 1 aanspreekpunt voor het organiseren van uw evenement: De Muider Compagnie. U kunt bij de Muider Compagnie terecht voor een goed advies over uw programma. En natuurlijk ook voor een offerte of reservering.  

 

 

    

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439