Creatief Bedrijfsuitje
Bent u op zoek naar mogelijkheden voor een creatief bedrijfsuitje? Bij de Muider Compagnie kunt u allerlei soorten zeilarrangementen boeken. Maak van een creatief bedrijfsuitje, ook een sportief bedrijfsuitje.!

Creatief en sportief bedrijfsuitje

Voor een creatief en sportief bedrijfsuitje moet u bij de Muider Compagnie zijn. Wij organiseren voor u een heerlijke dag zeilen in combinatie met bijvoorbeeld een wandeltocht of wedstrijd sloep-roeien.

De Muider Compagnie biedt diverse vormen van entertainment aan boord aan. Van scheepsaccordeonist tot jazzband. U vraagt, wij draaien.

Liever wat creatiever bezig? Wat dacht u van een worskhop percussie tijdens uw zeiltocht? Of wilt u tijdens het borreluurtje liever cocktails leren maken? Ook dat kan.

Ook een creatief bedrijfsuitje organiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij de Muider Compagnie.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.