Bedrijfsuitje Water

Los van de kade maakt los van de stress en van de dagelijkse routine. De Muider Compagnie vaart u letterlijk weg van de dagelijkse beslommeringen en neemt u graag mee voor een fantastische dag aan boord van een van onze prachtige schepen. Onze professionele crew heeft hospitality hoog in het vaandel staan, waardoor iedereen zich direct thuis voelt. Hijs samen de zeilen, houdt het schip op koers en geniet ondertussen van de elementen en - last but not least - van elkaars gezelschap. Op onze comfortabele schepen is er zowel boven- als benedendeks voldoende ruimte om even rustig met elkaar bij te praten. Natuurlijk onder het genot van een drankje, een hapje, een stevige lunch of een heerlijk buffet. 

Voor uw bedrijfsuitje op het water zijn talloze programma's te bedenken. Van een middag of avond simpelweg "onder zeil" komt u al helemaal opgefrist terug in de haven. Wilt u wat langer aan boord blijven, dan kunnen we uw zeiltocht combineren met diverse activiteiten. Een bezoek aan het bijzondere forteiland Pampus, een wandeling over de kade in Volendam of Marken, een picknick op de Oostvaardersplassen of een spectaculaire RIB-vaart: het is maar een greep uit de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje water - uw programma

De Muider Compagnie maakt voor uw bedrijfsuitje op het water het liefst een programma op maat.Zo'n maatwerk programma is beslist niet duurder dan de arrangementen die u voor uw bedrijfsuitje op het water aangeboden krijgt. Juist door het handig combineren van mogelijkheden komt u met een maatwerk programma voor uw bedrijfsuitje vaak verrassend voordelig uit. Het maken van een geschikte combinatie kunt u met een gerust hart overlaten aan de Muider Compagnie.  

Om een mooi programma voor uw bedrijfsuitje samen te stellen hebben wij dan ook informatie nodig over de groepsgrootte en vooral: uw wensen. Benieuwd naar mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje op het water? Aarzel niet om eens contact met ons op te nemen. Wij doen u graag een voorstel.

   

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.