Bedrijfsuitje Varen
Varen als onderdeel van uw bedrijfsuitje

Bij de Muider Compagnie bent op het juiste adres voor uw bedrijfsuitje varen. Al bijna 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van zeiltochten op het IJsselmeer. De Muider Compagnie heeft een drietal zeer bijzondere zeilschepen onder de vlag varen:

De Egelantier (tot 50 personen). Deze prachtige tjalk voor dagtochten heeft onlangs een style update gehad.

De Rederijker (tot 60 personen) is de eerste nieuwgebouwde Friese zeetjalk sinds 90 jaar en kan met verve het predicaat "tjalkjacht" dragen.

Het Statenjacht "de Utrecht" (maximaal 27 personen) is uniek. Het is de enige VOC replica onder zeil.

Om uw bedrijfsuitje varen tot een succes te maken moet de catering natuurlijk top zijn. Speciaal voor uw bedrijfsuitje hebben wij een full time kok in dienst die met dagverse ingredienten de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Want varen tijdens uw bedrijfsuitje maakt hongerig en...dorstig!

Wilt u naast het varen nog andere activiteiten tijdens uw bedrijfsuitje? Kijk dan onze zakelijke arrangementenpagina. Ook voor uw relaties hebben wij het nodige te bieden. Bijvoorbeeld tijdens Sail de Ruyter 2013.

Voor uw bedrijfsuitje varen zit u goed bij de Muider Compagnie


Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.