Bedrijfsuitje Teambuilding
Een bedrijfsuitje waarbij teambuilding een grote rol speelt kan de Muider Compagnie voor u en uw medewerkers verzorgen. Wij hebben meerdere zeilarrangementen waarbij u met uw collega’s een gezellige, sportieve dag kunt beleven.

Arrangement bedrijfsuitje teambuilding

Een van onze arrangementen is ontwikkeld in samenwerking met Taskworks en is een uitstekend teambuilding bedrijfsuitje. Taskworks motivatietrainers ontwikkelde team management programma’s op basis van jarenlange ervaring in de topsport en bedrijfsleven, om het beste uit mensen naar boven te halen.

Taskworks heeft dan ook veel ervaring en kennis die op een vernieuwende en stimulerende manier op de deelnemers wordt overgebracht tijdens het bedrijfsuitje. Teambuilding is dan ook iets dat tijdens dit zeilarrangement zeker zal slagen. Onze schepen zijn zeer geschikt voor de uitvoer van het programma.

Meer weten over dit bedrijfsuitje waarbij teambuilding centraal staat? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief


Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 58

Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 71

Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 71

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Session_Exception' with message 'Zend_Session::start() - /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:469): Error #2 session_start(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_vgjeiqi0djo02lurai225bmea5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_vgjeiqi0djo02lurai225bmea5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/web14/htdocs/application/../data/session) Array' in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php:482 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/application/Bootstrap.php(20): Zend_Session::start() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(669): in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php on line 482