Bedrijfsuitje Noord Holland

Zeilen over de Noord Hollandse wateren

Noord Holland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van dat water wordt op recreatief gebied dan ook goed gebruik gemaakt. Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Noord Holland, stapt dan eens aan boord van een traditioneel Hollands zeilschip. Steek samen de handen uit de mouwen, kom zeilen gen genieten aan boord van een van de schepen van de Muider Compagnie.

Zeiltochten over het IJsselmeer

De schepen van de Muider Compagnie hebben ligplaatsen in verschillende havens in Noord Holland, zoals Muiden, Amsterdam en Volendam. Andere afvaarthavens zijn in overleg ook mogelijk. Vanuit deze havens verzorgen wij geheel verzorgde zeiltochten over het IJsselmeer. Aan boord van tjalk De Rederijker kunnen 60 personen meevaren, tjalk De Egelantier is geschikt voor groepen van maximaal 50 personen en het bijzondere Statenjacht De Utrecht mag 27 passagiers aan boord nemen. Op    al deze schepen wordt u door de bemanning betrokken bij het onder zeil brengen en houden van het schip. Chef-kok Julia Last zwaait de scepter over de keuken. De maaltijden die onder haar toeziend oog geserveerd worden zijn gemaakt van verse, seizoensgebonden ingrediënten en worden ook nog eens smakelijk gepresenteerd. Van elk borrelhapje maken wij een feestje. De schepen beschikken natuurlijk ook over een gezellige scheepsbar en een comfortabele, sfeervolle ruimte benedendeks, waar het ook bij minder mooi weer goed toeven is. Het team van de Muider Compagnie heeft hospitality en kwaliteit hoog in het vaandel en wij zetten ons volledig in om van uw zeiltocht aan boord van onze schepen een onvergetelijke dag te maken. Of wij daarin slagen? We hebben voor u een paar reacties van onze klanten verzameld.

Programma voor uw bedrijfsuitje

U kunt een middag zeilen, een dagtocht zeilen, een zeiltocht met barbecue maken of uw zeiltocht combineren met een bezoek aan Pampus of het Muiderslot of afsluiten met een spectaculaire RIB tocht. Eigenlijk kunt met de Muider Compagnie alle kanten op. De programma's voor onze bedrijfsuitjes stellen wij graag in goed overleg met onze klanten samen. Dus heeft u belangstelling voor meer informatie, aarzel dan niet om eens (natuurlijk geheel vrijblijvend) contact met ons op te nemen.

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.