Lekker uitwaaien met je collega's

Zoek je een geschikt programma voor een bedrijfsuitje, stap dan eens aan boord van een van de prachtige schepen van de Muider Compagnie. Onze comfortabele schepen hebben uitstekende zeileigenschappen. Dat betekent dat er voor alle deelnemers een geschikte activiteit geboden kan worden. Wil je de handen uit de mouwen steken dan ben je van harte welkom op het voordek. Onder leiding van onze matroos ga je de zeilen hijsen en bedienen. Wil je wel actief betrokken worden bij de zeiltocht maar je fysiek niet al te veel inspannen? Kom dan op het achterdek achter het roer staan. Onze schipper houdt een oogje in het zeil terwijl je het schip bestuurt. Liever helemaal niet "aan de bak". Ook dat kan en mag. Aan boord is zowel aan dek als benedendeks voldoende comfortabele ruimte aanwezig om lekker te loungen, even rustig bij te praten en van de elementen te genieten.

Eten en drinken

Daar wordt uitstekend voor gezorgd! Onze catering is huisgemaakt, kakelvers en van uitstekende kwaliteit. Van bitterbal tot amuse, van eenpansmaaltijd tot uitgebreid buffet (vergeet onze prachtige barbecue niet); het hoeft jullie tijdens jullie verblijf aan boord aan niets te ontbreken. Wanneer we een offerte maken voor een bedrijfsuitje, dan doen we in de offerte een voorstel voor de catering. Maar je kunt natuurlijk zelf een keuze maken uit het uitgebreide aanbod. Er is geen gezellige bar aan boord. De wijnen zijn van goede kwaliteit en het bier is koud en komt uit de tap.

Waar gaan we heen

Onze schepen hebben de havens van Muiden en Amsterdam IJburg als thuishaven. Vanuit die havens liggen er verschillende bestemmingen binnen bereik. Tijdens een tocht van 8 uren kunnen we een haven aan de Gouwzee bezoeken (Volendam, Marken of Monnickendam). Een "oversteek" naar de Flevopolder met een bezoekje aan de Oostvaardersplassen (waarbij we spectaculair moeten schutten in de Zuidersluis) behoort ook tot de mogelijkheden. Wil je korter aan boord blijven, dan liggen locaties als Forteiland Pampus en het Muiderslot binnen bereik. Maar het is niet noodzakelijk om ergens te "landen". Je hoeft je aan boord bij de Muider Compagnie echt niet te vervelen.

Onze schepen vertrekken desgewenst ook vanuit andere havens, en daarmee veranderen natuurlijk ook de bereikbare bestemmingen.

Benieuwd naar wat we voor jullie bedrijfsuitje kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op, we doen graag een voorstel.

   

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.