Actief bedrijfsuitje vanuit Amsterdam

Een dagje actief op stap met collega's? Kom zeilen met de Muider Compagnie. Onze beide tjalkjachten hebben een ligplaats in de haven van Amsterdam IJburg. Vanuit deze haven varen we zo het IJsselmeer op en maken we een heerlijke zeiltocht. Op aanwijzingen van onze schipper en zijn matroos hijst u zelf de zeilen en bestuurt u het schip. Zeilervaring is niet nodig. Neemt u liever niet actief deel aan de zeiltocht, dan is er zowel bovendeks als binnen, in het sfeervol ingerichte verblijf, voldoende comfortabele ruimte om van de elementen te genieten en even rustig bij te praten.

Waar gaan we heen

Vanuit Amsterdam kunnen we zeiltochten maken naar de stadjes aan de Gouwzee zoals Volendam, Marken en Monnickendam. Maar we kunnen ook even afmeren aan de steiger van het bijzondere Forteiland Pampus waar u een uurtje van boord gaat voor een dwaaltocht door de mysterieze gangen en over het eiland. Of laat u rondleiden door een gids die u alles kan vertellen over dit onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Maar "gewoon" een paar uurtjes onder zeil op het water vertoeven is natuurlijk ook een uitstekende invulling van uw bedrijfsuitje. U zult zich geen moment vervelen.

Eten en drinken

Onze gastvrije bemanning zorgt er voor dat het u tijdens uw verblijf aan boord van onze schepen aan niets zal ontbreken. De catering is kakelvers en huisgemaakt. Met alle dieetwensen (mits tijdig doorgegeven) kan rekening gehouden worden. Dus ook voor een heerlijke lunch, een aangekleden borrel of zelfs een uitgebreid diner (vergeet onze heerlijke BBQ niet) kunt u bij ons terecht. 

Extra activiteiten

Desgewenst kunnen wij het programma voor uw zeiltocht uitbreiden met een paar leuke activiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een spectaculaire RIB-vaart? Terwijl de bemanning de barbecue in orde maakt komt er een RIB langszij. De RIB staat een uurtje tot uw beschikking voor het maken van spectaculaire vaartochtjes over het water. Een spetterende onderbreking ! Doet u het liever wat rustiger aan, dan zijn er legio andere mogelijkheden voor een onderbreking van uw verblijf aan boord. Een wandeling over de kade in Volendam, een rondleiding met gids over het voormalige eiland Marken, een bezoekje aan de Oostvaardersplassen, het Muiderslot of een vaartocht over het IJ, door de havens van Amsterdam. 

Bij de Muider Compagnie kunt u terecht voor een compleet verzorgd actief bedrijfsuitje vanuit Amsterdam. Benieuwd naar een passend programma voor uw bedrijfsuitje? Neem gerust eens contact op.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439