Bedrijfsuitje Almere

Zeilen vanuit Almere


Stap met je collega's in de haven van Almere aan boord van één van de tjalken van de Muider Compagnie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje waaraan alle deelnemers plezier zullen beleven. Aan boord van onze tjalken De Egelantier en De Rederijker is het comfortabel toeven, de schepen beschikken over uitstekende zeilkwaliteiten en de catering is van hoge kwaliteit.

Vanuit Almere kunnen jullie een heerlijke zeiltocht maken over het IJsselmeer. Even van boord? Forteiland Pampus en het Muiderslot zijn absoluut een bezoekje waard. Bijzonder barbecuen? Dat doe je op het water, aan boord van een prachtig zeilschip.

   Bij de Muider Compagnie kun je terecht voor elk programma op het water. Of je nu een een dagtocht, een middagtocht, een avond of een combinatie daarvan op stap wilt; wij maken van elk bedrijfsuitje een feestje. Het programma voor je bedrijfsuitje vanuit Almere stellen we graag in goed overleg met je samen. Ben je benieuwd naar een voorstel? Neem gerust eens contact op en vraag vrijblijvend een voorstel aan.

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.