Bedrijfsfeest Zeilen

Zeilen tijdens uw bedrijfsfeest.

Overweegt u een bedrijfsfeest te organiseren? Wat dacht u van een dagje zeilen met de zeilschepen van de Muider Compagnie? Succes verzekerd !!!


Voor cultureel geinteresseerden bieden wij het Rondje Historisch Muiden. Dit arrangement combineert de culturele hoogtepunten van het vestingstadje Muiden met een vaartocht op één van onze schepen. U brengt een bezoek aan het Muiderslot, aan forteiland Pampus en u waait even heerlijk uit.

Wilt u uw bedrijfsfeest van een sportief karakter voorzien, dan bieden wij onze wedstrijd zeil arrangementen aan. Uw bedrijfsfeest zeilen staat dan in het teken van sportiviteit en actie. Onze zeilschepen zijn ruim van opzet en voorzien van een gezellige bar in de nabijheid van een ruime zitkuip. Ook bij mindere weersomstandigheden is het goed toeven aan boord.

Aan de inwendige mens wordt ook gedacht! Onze kok vaart altijd mee. Met dagverse producten maakt hij de heerlijkse gerechten voor uw bedrijfsfeest.

Voor uw bedrijfsfeest zeilen bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.